Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    issue with skype and i messed up lol

    well i changed my buildprop to try to over come the issue with some games not being vailable on the market cause they havent updated thier apps . well once i did that swyoe gave ame a liscense is invalid issue . I reset the build prop back and restarted phone and swype is still giving me the issue ? any suggestions ?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Well what you edit? I have edited the build.prop so many times without error.... but I also don't use swype

    Sent from my M886 using Tapatalk

  4. #3
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    i changed my product to a nexus thinking it would allow for more apps to be compatible also changed the manufacter to samsung . But chnged them back and still a isue

  5. #4
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    is there anyway of reinstalling the apk from swype or would i be having a issue with the lisecense again ?

    ---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

    ok calling on you guys for help here PLEASE can #1 verify buildprop for the following entries ro.product.model=C8860 , ro.product.brand =huawei .. is there a mistake there my dumb A$$ never backed it up live and learn . also can any one pull there swype.apk from the apps folder and send it to me catman25@gmail.com . thanks

  6. #5
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by catman25 View Post
    is there anyway of reinstalling the apk from swype or would i be having a issue with the lisecense again ?

    ---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

    ok calling on you guys for help here PLEASE can #1 verify buildprop for the following entries ro.product.model=C8860 , ro.product.brand =huawei .. is there a mistake there my dumb A$$ never backed it up live and learn . also can any one pull there swype.apk from the apps folder and send it to me catman25@gmail.com . thanks
    I'm going to send you my build.prop file ok? Its tweaked out so you might notice some differences.

    Sent from my M886 using Tapatalk

  7. #6
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    heck yeah thanks .. If anyone has the apk for the swype app from the app folder please send my way too

  8. #7
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677




    http://www.4shared.com/zip/o0ZLO_yP/swypebuildprop.html


    that's 2 for 1. Put the apk in /system/app
    And the build.prop in just /system/

    Sent from my M886 using Tapatalk


  9. #8
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    thanks ... downloading now

  10. #9
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    No problem. Only helping the people

    Sent from my M886 using Tapatalk

  11. #10
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    ****fixed once you reinstall app download swype beta installer and that will trigger a reverify of the liscense , This was overlooked initially . I was trying to just get the beta but once i ran the installer is said swype found and reverify liscense . Thanks

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner