Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Mercury 3g

  1. #1
    Senior Member
    Points: 1,528, Level: 22
    Overall activity: 12.0%
    Gxrxd's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    391



    Mercury 3g

    Anyone else losing data on the mercury? Sometimes its fine then goes completely out or low signal... Thanks in advance.

    Sent from my M865 using Tapatalk

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I'll try to monitor this more closely. I didn't notice anything abnormal while in Austin.

    Sent from my DROID RAZR using Forum Runner
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Senior Member
    Points: 1,528, Level: 22
    Overall activity: 12.0%
    Gxrxd's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    391



    Thanks, its been out for a hour now.. I'm using my ascend 2 cause the data still works on it. No problem on this one strange.

    Sent from my M865 using Tapatalk

  5. #4
    Senior Member
    Points: 1,528, Level: 22
    Overall activity: 12.0%
    Gxrxd's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    391



    Ok. I have data back..let's see how long it last lol

    Sent from my M886 using Tapatalk

  6. #5
    Member
    Points: 1,860, Level: 25
    Overall activity: 0%
    Sport's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kentucky Blue Grass
    Posts
    129
    Phone
    Mercury M886



    I haven't had any issues. tethered to one of my laptops; via WiFi; just because I enjoy the larger screen and keyboard

  7. #6
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by Gxrxd View Post
    Thanks, its been out for a hour now.. I'm using my ascend 2 cause the data still works on it. No problem on this one strange.

    Sent from my M865 using Tapatalk
    Are you keeping your old Ascend on all the time? I think I've caused some conflicts before when having a device which has the same data profile on.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  8. #7
    Senior Member
    Points: 1,528, Level: 22
    Overall activity: 12.0%
    Gxrxd's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    391



    No it's been off. Like today my data has worked ok so far.. But i'm sure I'll have problems with it sometime today.. I hope not lol

    Sent from my M886 using Tapatalk

  9. #8
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    If you have issues with data try turning airplane mode on and then off, should kick it back in.. also try OTAP again maybe it will help.

  10. #9
    Junior Member BRAINS's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    richmondhill ny
    Posts
    18
    Phone
    Ascend 860 2.3.5



    I DON'T KNOW I TRYED THE AIRPLANE TRICK FIRST. NO LUCK , I CALLED THE STORE AND JUST FOUND OUT THAT THEY BEEN HAVING PROBLEMS , A. WITH SOFTWARE IN THE STORE AND THE HANDSETS THEY BEEN SELLING. B. IT MADE ME HAPPY TO HEAR THAT THIS CRICKET IS ON LEAN THESE NOISE MAKERS IS ABOUT TO GO 4G LTE IN DELAWARE TO NJ SO THIS DATA **** WILL BE TAKING PLACE FOR THE NEXT MONTH. CAUSE IN FEBRUARY THIS 4GLTE WILL BE IN AFFECT , THE PRICES IS ABOUT TO JUMP IS THE BAD NEWS THEY DONT KNOW HOW MUCH ..

  11. #10
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by BRAINS View Post
    I DON'T KNOW I TRYED THE AIRPLANE TRICK FIRST. NO LUCK , I CALLED THE STORE AND JUST FOUND OUT THAT THEY BEEN HAVING PROBLEMS , A. WITH SOFTWARE IN THE STORE AND THE HANDSETS THEY BEEN SELLING. B. IT MADE ME HAPPY TO HEAR THAT THIS CRICKET IS ON LEAN THESE NOISE MAKERS IS ABOUT TO GO 4G LTE IN DELAWARE TO NJ SO THIS DATA **** WILL BE TAKING PLACE FOR THE NEXT MONTH. CAUSE IN FEBRUARY THIS 4GLTE WILL BE IN AFFECT , THE PRICES IS ABOUT TO JUMP IS THE BAD NEWS THEY DONT KNOW HOW MUCH ..
    One I don't think there is going to be a price jump for 3G only phones and two, there has been no talk about when the first LTE handset will make it to Cricket. They JUST started in Tuscon with LTE modems.

    and... kill the caps. Just type like a normal person. Carriage returns would be great also.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  12. #11
    Senior Member
    Points: 1,528, Level: 22
    Overall activity: 12.0%
    Gxrxd's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    391



    I was thinking it has something to do with the whole 4g lte thing also. Idk

    Sent from my M886 using Tapatalk

  13. #12
    Junior Member BRAINS's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    richmondhill ny
    Posts
    18
    Phone
    Ascend 860 2.3.5



    FROM WHAT I WAS TOLD THEY ARE MAKING A OTA UPDATE CAUSE I WOULD LOVE TO SEE THIS SAMSUNG AT WORK. BUT HEY THE STORE TALKS ALOT OF STUFF. I THINK THE DEV HAVE MORE HANDS ON AND KNOWLEDGE BUT I JUST TOLD U WHAT I HEARD, I WANTED TO RETURN THIS PHONE CAUSE DATA KEEPS GOING OFF I DIDNT HAVE THIS PROBLEM WITH A ROOTED DEVICE. SO WITH THE STOCK ROM DAM SOMEONE KICKING SOME ROCKS OVER HERE CAUSE I MAY ROOT AND GO 235 THAT WORKED BEFORE IT CAN WORK AGAIN

  14. #13
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Quote Originally Posted by BRAINS View Post
    FROM WHAT I WAS TOLD THEY ARE MAKING A OTA UPDATE CAUSE I WOULD LOVE TO SEE THIS SAMSUNG AT WORK. BUT HEY THE STORE TALKS ALOT OF STUFF. I THINK THE DEV HAVE MORE HANDS ON AND KNOWLEDGE BUT I JUST TOLD U WHAT I HEARD, I WANTED TO RETURN THIS PHONE CAUSE DATA KEEPS GOING OFF I DIDNT HAVE THIS PROBLEM WITH A ROOTED DEVICE. SO WITH THE STOCK ROM DAM SOMEONE KICKING SOME ROCKS OVER HERE CAUSE I MAY ROOT AND GO 235 THAT WORKED BEFORE IT CAN WORK AGAIN
    I think you need to change your username bro.

  15. #14
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    3g cutout while phone was on standby. Airplane mode trick worked and it connected to the mobile network.

    Downloaded restart connection from the market to test it further.

    Sent from my DROID RAZR using Forum Runner
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  16. #15
    Senior Member
    Points: 1,794, Level: 24
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    289
    Phone
    HTC Evo 3D



    Android phones in general sometimes have problems re-connecting to 3G when they have a weak or no signal. It happened with my Samsung Moment when it was on Sprint, and it still happens from time to time on Cricket. Usually turning airplane mode on and off, or simply rebooting the phone fixed the problem. I wouldn't cry foul just yet. I'd have to hear if more people are having the issue before I blame it on the handset.

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner