Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
  1. #16
    Member
    Points: 839, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    64



    Any update on the progress of the port? Video? Screenshot? Alpha build?

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    Cool

    I am currently uploading a very alpha build.


    https://rapidshare.com/files/4250479947/ICS.zip




    30% of the time you will be able to unlock past the lock screen.

    to increase your chances of enjoying and testing out some of the features, i highly advise you should disable the lock screen whenever you can get that far into the system.

    Ive had several missed calls show up on this phone so incoming and outgoing are hit or miss, give it a try and let me know how it works for you as ive been using this phone as a double of my activated phone, so i cant physically answer or respond.

    Wifi works beautifully.

    Cameras work, including panorama.

    when it works its super super snappy and responsive.

    i did not sideload the market, as this is a port from china.

    Though by disabling the market, i could definitely get 30 minutes
    of use out of it depending on what activities i tried and what
    i attempted to trigger.

    Unfortunately i will have to return this phone back to the person who loaned it to me on tuesday, so i will try and have a beta build before i stop working on this phone.

    T-minus 1 hour 30 minutes until alpha build release.

    I am not responsible for any damage that might occur to your phone, or any wrong doing you yourself might do during the processes.

    There are a lot of things to fix on this build, so just remember its an alpha.



    Thanks again for your support!
    Long live ICS!

    email + gtalk : jqnorman@gmail.com
    paypal: jqnorman@gmail.com

    Last edited by jqnorman; 02-12-2012 at 01:45 PM.

  4. #18
    Member
    Points: 2,064, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    130
    Phone
    GALAXY S4 MODIFIED



    Quote Originally Posted by jqnorman View Post
    jkinglv, you just have to replace the recovery.img back into its original place and you should be perfectly fine


    i used the custom clock work mod and i got to the screen where its the custom recovery i think to get to that screen its hold up volume and power on , i went down the list that and everything that said want to format and i formatted it not knowing what i just did but i formatted everything i could what the hell did i just do and is there any way to fix my phone since i formatted everything that i could.


    i have attempted plugging my phone in download mode in my windows pc and transfered these files, amss.mbn, boot , cust, emmcboot.mbn,recovery. to my phone in download mode i unplug my phone while in download mode pull battery and restart phone im at blue screen of death i even get blue screen of death if i hold volume up and power on phone.

    i have also attempted to erase files i said above and put these files on the phone while in download mode, .android_secure,android,dcim,golauncher,lost.dir,b oot unistaller, comfile.dat and i unplugged and pulled the battery and restart using power on volume up still blue screen of death as in powering on regular any help?

  5. #19
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    jkinglv i will try and make a stock rom for you to flash, but please create your own thread as this is a thread for ICS not for issues thanks

  6. #20
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    why rapidshare? >.< this **** is slow.

  7. #21
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    im posting to uploads right now i just have a slow connection at home. about another hour until another one is uploaded.

    ---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

    also turn off auto sync, that seems to help with keeping you from rebooting.

  8. #22
    Member
    Points: 839, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    64



    Hey jq,

    If your looking to pick up one of these devices for yourself on the cheap let me know a lot of people in he Vegas area sell them for around 140 to 150 bucks

  9. #23
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    definitely might have to be an option for me. Im in the processes of switching to my new job right now so money is a little tight, ill see what i can do.
    Like i said, i will be halting development (at least for myself) on tuesday. Due to this phone being a loan from a friend of mine.

  10. #24
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    im going to try and fix these reboots

  11. #25
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    best of luck salas, ive been trying to slowly root them out, kinda hard not being able to logcat this phone.

  12. #26
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by jqnorman View Post
    best of luck salas, ive been trying to slowly root them out, kinda hard not being able to logcat this phone.
    Seems the build.prop is more Honor than Mercury. So far I can only get past the lockscreen on airplane mode. And after I choose airplane mode it reboots :P took off the lock screen tho and it kinda worked

    Sent from my M886 using Tapatalk

  13. #27
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    UPDATED ICS GOOGLE APPS

    gapps-ics-20120201-signed.zip - File Shared from Box - Free Online File Storage




    ---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

    FACEUNLOCK ADDED!

    FaceLock.zip - File Shared from Box - Free Online File Storage



    FLASH THROUGH RECOVERY NO WIPING.




  14. #28
    Member
    Points: 1,593, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    43



    yeah salas the build.prop was my next step but like i said i have to give up my phone on tuesday so i wont be able to test other then tonight. Ive had a edited build.prop boot to the cricket loading screen but wont flash past that, so the hunt continues.

  15. #29
    Member
    Points: 532, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Mcallen tx
    Posts
    71
    Phone
    Samsung Indulge



    What if someone doesnt have the custom recovery? Would one be able to do it through settings>storage>software upgrade? Since it is the same thing as the Honor upgrade just CDMA.

  16. #30
    Member
    Points: 839, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    64



    Quote Originally Posted by the258 View Post
    What if someone doesnt have the custom recovery? Would one be able to do it through settings>storage>software upgrade? Since it is the same thing as the Honor upgrade just CDMA.
    I doubt it will work cause its probably not signed.

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner