Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Mercury ver. Mercury ICE

    Ok, I was on Cricket's site cause I killed my Mercury (no power no nothing. Just died after partitioning the SD Card.) So, I was looking at their phones and noticed that the Mercury ICE is running ICS.. Couldn't someone with the ICE make a backup image and we put it on the Mercury?? There's just a few Cricket assisted add-on that might not work on the original Mercury.. Dunno, Just a thought..

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Mercury ver. Mercury ICE

    Lol I can't believe we are back on this. The ICE is the exact same hardware and software and the normal mercury. Really nothing changed whatsoever

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  4. #3
    Senior Member
    Points: 2,596, Level: 30
    Overall activity: 65.0%
    Rites's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    san antonio, tx
    Posts
    387
    Phone
    PAE3D, ICS Merc



    Re: Mercury ver. Mercury ICE

    Seriously, this again? Really need to implement a way to force people into using the search function before they post crap.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Lol they will get the hang of it someday. The only difference between the phones is the color and button positions

  6. #5
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Sorry.. Their site said the ICE was running Android 4.0. Just trying to find out if that's true. If it is I'm gonna get the ICE if it's not running 4.0 then I will flip a coin and see which one I get. I liked my Merc. before it died on me.. Sorry. This should end this thread..

  7. #6
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Mercury ver. Mercury ICE

    Quote Originally Posted by Eaglewtchr View Post
    Sorry.. Their site said the ICE was running Android 4.0. Just trying to find out if that's true. If it is I'm gonna get the ICE if it's not running 4.0 then I will flip a coin and see which one I get. I liked my Merc. before it died on me.. Sorry. This should end this thread..
    Look at the pic closely. Its still running gingerbread

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  8. #7
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    so, Crickets site is lying abut the fact that the ICE is acually running GB and not ICS, Well, Crap. Just it's a flip of the coin to see which one I get black oe white..

  9. #8
    Member
    Points: 1,094, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Norman, OK
    Posts
    91



    be nice now people...

  10. #9
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    You can still upgrade to ICS anyway

  11. #10
    Senior Member
    Points: 3,702, Level: 38
    Overall activity: 92.0%
    TrillBill_Vol1's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    chicago, Illinois
    Posts
    785
    Phone
    Mercury M886



    Re: Mercury ver. Mercury ICE

    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    You can still upgrade to ICS anyway
    *demo

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  12. #11
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Same difference

  13. #12
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Ok. Is there a way to force the Merc. to power on? I cant get it to do anything. No blue or pink screen. The charge light wont even come on. All i did was part. the sd card rebooted and it never came on again. HELP......... Please.. Thanks..

    Sent from my ADR3010 using Tapatalk 2

  14. #13
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Have u tried changing batteries

  15. #14
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    I have tried new batteries and no battery plugging into pc and nothin. I partitioned the sd card (usb to pc) told it to reboot. It turned off and never came back on. I cant get it to power or anything..

    Sent from my ADR3010 using Tapatalk 2

  16. #15
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Anyone have any insite to my problem?

    Sent from my ADR3010 using Tapatalk 2

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner