Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 2 of 2

Thread: TWS Bug Report

  1. #1
    Junior Member
    Points: 1,077, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kentucky
    Posts
    8



    TWS Bug Report

    I have been having problems with the battery usage of Cell Standby. It has been getting roughly 60%-75% Time Without Signal. I have tried pretty much everything, airplane mode on and off, power cycle, CDMA settings (the *#*# number), *228. Everything. If anyone else is having this issue could someone please figure out a fix? Thank you.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 1,458, Level: 21
    Overall activity: 0%
    s23bog's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    4/2008
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    197
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by HaseoHack View Post
    I have been having problems with the battery usage of Cell Standby. It has been getting roughly 60%-75% Time Without Signal. I have tried pretty much everything, airplane mode on and off, power cycle, CDMA settings (the *#*# number), *228. Everything. If anyone else is having this issue could someone please figure out a fix? Thank you.
    I reported the same thing earlier (I believe in the annoyances thread). For the most part, it hasn't actually been a problem for me, not really. The battery life is still way better than I am used to with my Zio. I did get the Signal Reset app. It is supposed to automatically toggle airplane mode if the phone can't get a signal. Can't really say that it is doing anything. I turned off the notifications, cause they were annoying (notified everytime I booted any such). Can't actually recall it doing anything on its own.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner