Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 44 of 44
  1. #31
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Nope my personal phone is the mercury m886/c8860

    Sent from my M865 using Tapatalk

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Member
    Points: 938, Level: 16
    Overall activity: 0%
    BrianJames0381's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cincinnati, Ohio, United States
    Posts
    143



    Quote Originally Posted by Anthony S Burkett View Post
    Is the swiftkey x anygood? O.o
    yes it is

    I like learning about new apps and stuff

  4. #33
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    our phone is c8860e.... this is the EXACT SAME PHONE IN EVERY WAY EXCEPT THE CHINA TELCOM STUFF HAS BEEN Riped out.
    NO NOPE 2.3.6 MODEL HAS ALL THE CHINA TELECOM IN IT EVEN IN WIRELESS SETTINGS YOU CAN SWITCH BETWEEN CRICKET AND CHINA TELECOM WHY HELL IF KNOW

    Sent from my M865 using Tapatalk

  5. #34
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    you are right its there but i think its disabled unless you put in a china telco sim card. I PULLED THE Blank from the sim card slot and the Connector is in there . Not all cdma networks work without sim.. im guessing china needs it. but its still the same phone.
    so i stand corrected with my above post i misquoted what i was thinking..

    I been cutting grass all morming.. NEXT TIME AROUND IM BUYING A CONDO. SELLING THIS HOUSE AND 2 ACRE YARD.. GRRRR

  6. #35
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Quote Originally Posted by scottpole View Post
    Haha not to mention the TONS of new features that are included in 4.0. New notifications management. Better lockscreen and native lockscreen music controls. New launcher features and better folders. If the only thing you can say about 4.0 is people want it because it looks cool then you don't know anything about android.

    Sent from my M886 using Tapatalk
    Or maybe I just know a little something about people.

  7. #36
    Member
    Points: 5,733, Level: 48
    Overall activity: 0%
    Anthony S Burkett's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Aurora Colorado
    Posts
    142
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    our phone is c8860e.... this is the EXACT SAME PHONE IN EVERY WAY EXCEPT THE CHINA TELCOM STUFF HAS BEEN Riped out.
    they're not the same i'm fairly certain, close though.

    Huawei CDMA version of glory appeared in February is expected to market the latest technology



    and the camera is different if i remember.
    mercury has a .3 mp camera in the front.

    ---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

    Quote Originally Posted by BrianJames0381 View Post
    yes it is

    I like learning about new apps and stuff
    when i get the chance i'll go check it out i think. lol i like the keyboard i have, but if it works better, why not lol.


  8. #37
    Member
    Points: 982, Level: 16
    Overall activity: 0%
    android4ever91's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    98
    Phone
    Huawei Mercury



    Louisville area just now got the firmware update...wow!

  9. #38
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    after you install it reboot your phone then see if you can still use the built in tether hot spot . im wondering if there is a fix to that. I know someone said the update was muve music and something else. But wifi tether is faster so i dont care either way.

  10. #39
    Member
    Points: 982, Level: 16
    Overall activity: 0%
    android4ever91's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    98
    Phone
    Huawei Mercury



    I hope it works bc I pay for it lol and I will let you know here in a sec

  11. #40
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    well it will work for you if your paying the extra 10.00 . It works in my phone and i DO Not pay for it .i think if you already pay for the data .they should not charge you extra unless they give you more data

  12. #41
    Member
    Points: 982, Level: 16
    Overall activity: 0%
    android4ever91's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    98
    Phone
    Huawei Mercury



    No I asked about that and they said that the monthly data is still 1gb the only reason I pay is bc everytime I tried I got auto directed to a cricket webpage on my computer saying that I could add it on my bill for 10 more dollars...

  13. #42
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    ahhh it never happened to me i tether all the time.. But i have always used wifi tether on my zio i have it installed on this phone and just realized the other day that its actually faster then the built in hot spot .
    im going to

  14. #43
    Junior Member
    Points: 702, Level: 14
    Overall activity: 0%
    Catmurry17's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    24
    Phone
    huawei mercury!



    help

    Anybody receive a phone icon on the top left and when you pull down the screen it says a firmware update for your phone is available? Could that just me the muve music one? I have a mercury

  15. #44
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    YES that is muve music update . its like 38 mb i think ..

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner