Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 106 to 120 of 149
  1. #106
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by xLILxEVILx View Post
    Im running GB version 2.3.3 Shooter Rewind RLS2 but triying different GB roms as well...heres what i do i delete APNS then using anycut i create a APN shortcut then insert avilla87 apns with anycut i also make sure that the connection settings in the mms settings are under cricket APN and like i said ill be able to send but not recive is there something im missing???
    Mmsproxy:wap.mycricket.com input this and let me know. Input and remove until u get it right

    Sent from my DROIDX using Tapatalk

  2. Remove this advertisement.
  3. #107
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    You don't need to root, flash custom rom, or anything like this...

    Simply program the phone, and apply the APN from this tutorial, and it will work on 2.3.4 stock with stock mms..
    Last edited by 154-4bdu114h; 01-17-2012 at 10:52 AM.

  4. #108
    Member
    Points: 1,962, Level: 26
    Overall activity: 10.0%
    xLILxEVILx's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    666 UNDER YOU
    Posts
    53
    Phone
    EVIL 3D



    Thanks guys but see i love custom roms...im now running mcsense rom 2.3.4 and can can actually send and receive pics but seems like i can only send certain pics depending on size...ill be able to send and receive to one person then try to send a pic to another then ill get a ''red triangle'' heres the steps i followed:

    Delete apns:

    Then ill go to Anycut
    New shortcut
    Apns then:

    New apn
    Name:cricket
    Apn:internet
    Proxy:wap.mycricket.com
    Port:8080
    Username:my#@mycricket.com
    Password:cricket
    Server:wap.mycricket
    Mmsc:
    http://mms.mycricket.com/mycricket/mms.php



    Mms proxy:wap.mycricket.com
    Mms port:8080
    Mcc:310
    Mnc:120
    Authetication type: pap or chap
    Apn type:mms...

    Is this correct???


  5. #109
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by xLILxEVILx View Post
    Thanks guys but see i love custom roms...im now running mcsense rom 2.3.4 and can can actually send and receive pics but seems like i can only send certain pics depending on size...ill be able to send and receive to one person then try to send a pic to another then ill get a ''red triangle'' heres the steps i followed:

    Delete apns:

    Then ill go to Anycut
    New shortcut
    Apns then:

    New apn
    Name:cricket
    Apn:internet
    Proxy:wap.mycricket.com
    Port:8080
    Username:my#@mycricket.com
    Password:cricket
    Server:wap.mycricket
    Mmsc:
    http://mms.mycricket.com/mycricket/mms.php



    Mms proxy:wap.mycricket.com
    Mms port:8080
    Mcc:310
    Mnc:120
    Authetication type: pap or chap
    Apn type:mms...

    Is this correct???
    On apn type u can also live it blank or mms or default,mms or default,mms,dun and goes on and on. U take this out or put this in or u change this or that. Different way to get the same answer but only one will give you mms. Good luck

    Sent from my DROIDX using Tapatalk


  6. #110
    Member
    Points: 1,962, Level: 26
    Overall activity: 10.0%
    xLILxEVILx's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    666 UNDER YOU
    Posts
    53
    Phone
    EVIL 3D



    I can actually confirm that i do got MMS now thanks u guys but still wondering why im only able to send smaller kb MMS and im only able to send bigger kb MMS at times...does it have to do with the internet connection???
    Last edited by xLILxEVILx; 01-18-2012 at 02:15 PM.

  7. #111
    Member
    Points: 1,962, Level: 26
    Overall activity: 10.0%
    xLILxEVILx's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    666 UNDER YOU
    Posts
    53
    Phone
    EVIL 3D



    Just thout id let u guys know that ive been testing my mms can now confirm that im successfully send and receive mms i love my incredible now even more but it wouldnt be possible with the help of this forum once again thank u guys so much...

  8. #112
    Junior Member
    Points: 983, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    1



    took me awhile to figure out i needed to update my esn but this process is very easy to follow and works great. Props to Cricket Users admins they changed my esn in less then 5 minutes this late at night.
    Last edited by lostdata; 02-06-2012 at 11:59 PM.

  9. #113
    Supporting Member
    Points: 1,579, Level: 22
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    i put the phone in diag mode. and a window pops up asking to install driver..i chose the drivers downloaded from this page *diagnostic drivers* i specify the location. But it says windows cannot install drivers..whats going wrong.

  10. #114
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Name:  You%u002527re+doing+it+wrong.jpg
Views: 9914
Size:  13.5 KB


    You're doing it wrong...
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  11. #115
    Member
    Points: 1,066, Level: 17
    Overall activity: 0%
    915tuscani's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hell Paso, TX
    Posts
    41
    Phone
    Moto Droid 1



    Hey guys im havng alote of trouble with google maps loading is there anything i can do to fix. Im runnng stock rom, rooted with superuser and got web with anycut, but my google maps just loads but never gives me the directions. Any help will do thanks.

  12. #116
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by 915tuscani View Post
    Hey guys im havng alote of trouble with google maps loading is there anything i can do to fix. Im runnng stock rom, rooted with superuser and got web with anycut, but my google maps just loads but never gives me the directions. Any help will do thanks.
    If you have the web with anycut I think you're going to have a hard time getting web on any app. Either use greenk45 or configure the proxy on "Market Enabler" which is available at Google Play.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  13. #117
    Member
    Points: 1,066, Level: 17
    Overall activity: 0%
    915tuscani's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hell Paso, TX
    Posts
    41
    Phone
    Moto Droid 1



    Greeenkk will not enable some, i tried different methods to get greenk to work but fails. How do i use the enabler

  14. #118
    Supporting Member
    Points: 1,579, Level: 22
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    when you enable greenk does it just hang at the *enabling...please wait* screen? Or?

  15. #119
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by beaver619 View Post
    when you enable greenk does it just hang at the *enabling...please wait* screen? Or?
    Need to install su in xbin or bin. Busybox installer from google play.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk

  16. #120
    Member
    Points: 1,066, Level: 17
    Overall activity: 0%
    915tuscani's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hell Paso, TX
    Posts
    41
    Phone
    Moto Droid 1



    Yes when enabling greenk it just hangs. I tried busybox, but the wierd thing is greenk does enable web works but when switched to wifi nothing works at all, then switching back to web everything works again. What can cause my wifi to stop working. And when uninstalling greenk and busy box nothing works nor web/wifi, so now i have the restore back to default.

 

 
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash HTC Evo to Cricket: 2.2 Froyo Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 848
    Last Post: 06-24-2013, 08:24 PM
  3. Full Flash a LG Rumor to Cricket (talk, text, MMS, internet)
    By Chris Rodriguez in forum Other Devices
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2012, 10:48 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 10:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner