Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Points: 484, Level: 9
    Overall activity: 0%
    TheLyricalBastard's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Feb 2010
    Location
    Caldwell,Idaho
    Posts
    6



    Dinc unlock bootloader

    Ok guys i need some help! I can asure you I have spent countless hours and days searching forums with no luck. So I paid to have mty wifes dinc flashed to cricket and everything was fine then we accidently factory reset loosing the flash. The store that flashed it was nice enough to re-flash for free but last week it boot looped and they wont flash again. So here is my problem....I need to downgrade and get s-off and have followed htcdev instructions using adb and fastboot but when I get to the last step "fastboot unlocktoken Unlock_code.bin" it says "no such directory" and when I try different command it says "cant load cannot determine image file name" Once I'm past this silly little step I wont have a problem completing everything else. I have spent days trying to figure this out. PLEASE PLEASE HELP!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    perhaps wrong path to location
    Last edited by Mr.E; 05-14-2013 at 09:15 PM.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 484, Level: 9
    Overall activity: 0%
    TheLyricalBastard's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Feb 2010
    Location
    Caldwell,Idaho
    Posts
    6



    HTCDEV

    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    why not just use HTC Dev and unlock bootloader that way
    Not sure if perhaps my post is confusing but thats just it! I am using HTC DEV and made it all the way to the step of getting my unlock token but every time I try "fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin" I get errors. This is the last step to get to the unlock screen on phone and I have read many many post and have tried different paths with no luck. Either says no such file directory or cant determin image file name.

  5. #4
    Junior Member
    Points: 156, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Baltimore
    Posts
    2
    Phone
    ascend 2



    you have to get the token from htc. they send it to you in an email and you have to make sure to save it into the c:\miniadb_inc folder (if you are following the guide to the letter). if it's not in that folder the adb shell will not find it. sorry if this is obvious and not helpful, i just did this successfully last night, but i'm pretty much a noob at flashing.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner