Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 91 to 105 of 178
  1. #91
    Member
    Points: 954, Level: 16
    Overall activity: 0%
    NUNsLAUGHTER92's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    52



    Quote Originally Posted by avillal87 View Post
    That is very helpful because I had the same problem with someone phone.
    I'm glad it's useful to another

    "You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy."

  2. Remove this advertisement.
  3. #92
    Junior Member
    Points: 600, Level: 11
    Overall activity: 0%
    luilui21's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    illinois
    Posts
    15



    Does any one know how to permanently root the htc evo shift 2.2

    Sent from my Zio using Tapatalk

  4. #93
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    On the root 2.3 method is the same way to root a 2.2. Gingerbread is downgraded to froyo to get root and install a custom rom. It semi-stock rom, I would say but it the say method to get root for the froyo(2.2) for the evo shift. Link if here

  5. #94
    Junior Member
    Points: 600, Level: 11
    Overall activity: 0%
    luilui21's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    illinois
    Posts
    15



    And why is android sdk optional or why do you need it

    Sent from my Zio using Tapatalk

  6. #95
    Junior Member
    Points: 600, Level: 11
    Overall activity: 0%
    luilui21's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    illinois
    Posts
    15



    What prl am i suppose to get?
    Last edited by luilui21; 12-21-2011 at 02:08 PM.

  7. #96
    Member
    Points: 954, Level: 16
    Overall activity: 0%
    NUNsLAUGHTER92's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    52



    I just use the newest prl

    "You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy."

  8. #97
    Junior Member
    Points: 1,507, Level: 22
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    MARYLAND
    Posts
    7
    Phone
    HTC Evo Shift 4G



    How do u kno that ur fully flashed without having the ESN change if u don't have any APNs loaded

  9. #98
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    Also MMS/PixMail can be setup on HTC EVO Shift (2.3.x)
    Go to: Messages(stock app) - settings - Multimedia messages (MMS) -Maximum message size - 500K( you can try with 1M), then Connection settings (MMSC:
    http://mms.mycricket.com;


    MMS Proxy:"blank";MMS Port:"blank"; MMS protocol:WAP 2.0)



  10. #99
    Junior Member
    Points: 1,507, Level: 22
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    MARYLAND
    Posts
    7
    Phone
    HTC Evo Shift 4G



    wondering whats preventing me from gettin data i flashed it and have talk and text no mms yet but i had 3g last night just not now and it keeps tryin to activate it self on sprint's network i guess give me an error about unable to activate handsfree error2012

  11. #100
    Junior Member
    Points: 1,507, Level: 22
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    MARYLAND
    Posts
    7
    Phone
    HTC Evo Shift 4G



    i got everything in place and still no 3G data or MMS what to do ?

  12. #101
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    in qpst, under m.i.p. make everything is correct. In mobile behavior, that u put it simple. PPP config, is also correct OK. When u get 3g, mms should work if u did it correct. Without 3g, moms will not work.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk

  13. #102
    Junior Member
    Points: 2,154, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    17



    After countless hours pulling my hair out, here is the apn that got my mms working like a champ uploading and down.

    <?xml version='1.0' encoding='UTF-8' standalone='yes' ?>
    <apns count="1">
    <apn name="CDMA-MMS" numeric="46605" mcc="466" mnc="05" apn="mms" user="XXXXXXXXXX@mycricket.com" server="NA" password="cricket" proxy="wap.mycricket.com" port="8080" mmsproxy="null" mmsport="null" mmsprotocol="null" mmsc="http://mms.mycricket.com/mycricket/mms.php" type="mms" />
    </apns>

    Replace X`s with your 10 digit phone number and write with apn backup and restore. This worked perfect for me on the $45 plan with GreenK45 for data.


    X

  14. #103
    Junior Member
    Points: 577, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    las vegas, nevada
    Posts
    18



    I have a evo shift thats already flashed but i had it on another account that i no longer have, do i need to reflash it to get a new number?

  15. #104
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by carlos91424 View Post
    I have a evo shift thats already flashed but i had it on another account that i no longer have, do i need to reflash it to get a new number?
    You will need to do a little flashing. Should be easy this time around.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  16. #105
    Junior Member
    Points: 577, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    las vegas, nevada
    Posts
    18



    can i do it myself? Or am i going to have to pay to get it done?

 

 
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash Sprint HTC Evo 3D to Cricket: Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 3D
    Replies: 253
    Last Post: 09-14-2013, 05:14 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 10:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner