Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Points: 323, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    5



    Can i flash my cricket huawei ascend 2 to verizon or boost?

    I was throttled 8 days into my android plan and now my speeds are at.. 60kbps!!i guess 1gb is too little for me..i heard verizon caps at 2.5gb and only drops speeds to 200kbps..thats pretty decent I think..so I think I'm gonna switch but I just spent 150 bucks on this phone and I really like it..so can anyone answer or give some suggestions in what to do? Thank you..

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 5,788, Level: 49
    Overall activity: 28.0%
    techdigital's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Charlotte,NC
    Posts
    135
    Phone
    Moto Droid 3



    Quote Originally Posted by Fc102787 View Post
    I was throttled 8 days into my android plan and now my speeds are at.. 60kbps!!i guess 1gb is too little for me..i heard verizon caps at 2.5gb and only drops speeds to 200kbps..thats pretty decent I think..so I think I'm gonna switch but I just spent 150 bucks on this phone and I really like it..so can anyone answer or give some suggestions in what to do? Thank you..
    On the 45.00 plan Cricket Caps at 2.5gb as well! Check the plans on Mycricket.com on top of that YOU HAVE TO PAY ATLEAST 30 dollars extra a month for Verizons SMALLEST Data plan...
    its really no point in changing,it may have been something wrong with the towers, and in that case demand compensation from customer support, they will credit your account for it.

  4. #3
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    No you can not flash your phone to boost or verizon.
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  5. #4
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    I like LOLlipops

  6. #5
    Junior Member
    Points: 323, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    5



    Hey thanks for your answer.how do I go about changing my plan? Do apps like pandora,facebook chat, and youtube work?

  7. #6
    Member
    Points: 5,788, Level: 49
    Overall activity: 28.0%
    techdigital's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Charlotte,NC
    Posts
    135
    Phone
    Moto Droid 3



    Quote Originally Posted by Fc102787 View Post
    Hey thanks for your answer.how do I go about changing my plan? Do apps like pandora,facebook chat, and youtube work?
    It all works,but i think you have to change to the 55.00 plan on Cricket for a Cricket Droid to do everything, i may be wrong if so you may be able to use GreenK45 by Mraabhimself to configure it to work on the 45 dollar plan but that requires root and more then likely that phone can be rooted.

    You can call Cricket to change the plan tho they may charge you to change, im not exactly sure about that but i know customer service can do it.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 323, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    5



    Thanks well I recently installed vadims custom rom about 4 days ago..i was using nothing but wifi and today when I ran a speed test at work I noticed I wasn't capped anymore ..i don't know if vadims rom had anything to do with it for sure but it weird to me because my new billing cycle doesn't start until the 26th..not gonna complain tho..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Verizon Motorola Citrus FLASH TO CRICKET TUTORIAL
    By techdigital in forum Flashed Android (Google) OS Devices
    Replies: 3
    Last Post: 11-17-2011, 11:40 AM
  2. [Tutorial] Flash Verizon/Sprint HTC TouchPro 2 to Cricket
    By Tsarofsax in forum Windows Devices
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2011, 09:44 AM
  3. Can I get Flash on my Huawei Ascend?
    By avenue in forum Cricket Huawei Ascend (M860)
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2011, 07:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner