Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    mansfield, tx
    Posts
    5



    oh OK, sorry. I thought cloning an esn was legal as long as you owned the other phone. Sorry. So will there system not activate it in my area because they are using sprint towers here and probably have a deal with them or something?

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    mansfield, tx
    Posts
    5



    I had another thought. My sister lives in the san antonio area and they have normal cricket accounts there not just pay go. If i called customer service and changed my address to hers do you think that will allow me to then add my flashed phone and get off a pay go account. Or will it still give me problems since I'm still using towers in the dallas area. Also would they allow me to keep my number or make me change to a number for that area?

  4. #18
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    You would probably not be able to keep the Dallas phone number. Also you don't know whether or not they'd cut you off eventually for living outside a home market.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #19
    Junior Member
    Points: 105, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    2



    I just called tonight with my evo and got the same answer. After 20 minutes of back and forth with rep, she said that the computer decides whether or not it will accept it, and she has no work around.

  6. #20
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    What city are you located in, what kind of account do you have, and what kind of phone are you trying to put on it?
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  7. #21
    Junior Member
    Points: 105, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    2



    I have an evo 4g that i flashed from sprint. I have data connection sometimes, but no talk or text. I get the sprint voice that says call can not be completed. My zip is 62049 and I have the $55 month plan. Thanks!!

  8. #22
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    ^ PM sent.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  9. #23
    Junior Member
    Points: 821, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    I have a zte score that says meid unrecognized, and im not too sure why?

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner