Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Points: 1,410, Level: 21
    Overall activity: 0%
    painnbt's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    New Carlisle,OH
    Posts
    18
    Phone
    Droid Incredible



    Unhappy Samsung S2 EPIC 4G MMS

    i recently flashed this phone works great except the the MMS. I am unable to get picture messages. While i have found plenty of post eluding to the fact of there is a fix i have not found a Tutorial yet

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    This is has been around for awhile. It worked for me on my flashed DINC, CM10.1. It will install the correct mms.apk for JB, ICS, or GB and install the apn. After install, just verify that your apn was changed and is enabled. The mms.apk has a one meg max file limit(i looked inside the apk).


    Cricket GB, ICS, and JB Fix for Samsung Epic 4G (MMS Working) - xda-developers





  4. #3
    Junior Member
    Points: 1,410, Level: 21
    Overall activity: 0%
    painnbt's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    New Carlisle,OH
    Posts
    18
    Phone
    Droid Incredible



    i have been flased for some time i used chris walkthru on that but i downloaded and edited the file and transfered the zip with the edited file to my sd shut down the phone and held vol up and power then clicked flash update and it just gives me the red !

  5. #4
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    I put the zip on my sdcard. Rebooted into recovery. Selected "install zip from sdcard". I navigated to the zip and let it install. Then rebooted. Not sure what you are doing.

    Sent from my rotory phone.

    ---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

    Flashing "update zip" is different than " selecting zip from sdcard"

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk 2

  6. #5
    Junior Member
    Points: 1,410, Level: 21
    Overall activity: 0%
    painnbt's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    New Carlisle,OH
    Posts
    18
    Phone
    Droid Incredible



    im not sure what im doing wrong in flashing the zip

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner