Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Points: 1,753, Level: 24
    Overall activity: 0%
    CyberTails's Avatar
    Reputation
    Reputation 33
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    2012
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    93
    Phone
    ZTE Sonata 4G



    Two Phones with Same Number?

    Hey There, if this has been asked already, then I'm sorry:

    I'm wondering this because I had a phone flashed from Cricket and the ZTE Score (My Main Phone), I was wondering if you can use the same number on both of these phones or not?

    Thanks in Advance

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Nope ......
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  4. #3
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by CyberTails View Post
    Hey There, if this has been asked already, then I'm sorry:

    I'm wondering this because I had a phone flashed from Cricket and the ZTE Score (My Main Phone), I was wondering if you can use the same number on both of these phones or not?

    Thanks in Advance
    Only phones with similar cards can do that

    Sent from my M886

  5. #4
    Member
    Points: 1,753, Level: 24
    Overall activity: 0%
    CyberTails's Avatar
    Reputation
    Reputation 33
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    2012
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    93
    Phone
    ZTE Sonata 4G



    Quote Originally Posted by salas View Post
    Only phones with similar cards can do that

    Sent from my M886
    Similiar Cards, as in SIM Cards?

    Both Phones are CDMA

  6. #5
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Quote Originally Posted by CyberTails View Post
    Similiar Cards, as in SIM Cards?

    Both Phones are CDMA
    Ya i think thats what Salas meant. That looks like an autocorrect
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  7. #6
    It's life, live it!
    Points: 4,388, Level: 42
    Overall activity: 0%
    short6in's Avatar
    Reputation
    Reputation 66
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    1995
    Location
    Out there!
    Posts
    451
    Phone
    Galaxy S4



    Quote Originally Posted by CyberTails View Post
    Hey There, if this has been asked already, then I'm sorry:

    I'm wondering this because I had a phone flashed from Cricket and the ZTE Score (My Main Phone), I was wondering if you can use the same number on both of these phones or not?

    Thanks in Advance
    If you wanted to add it to your account, you could do that. Then set up a Google Voice number to forward to both phones. That way, both phones will ring from a single number. However, you will have 2 lines on the same account so the bill will go up....
    *Only PM me when asked. Please post to the forum first as you and the many members here will benefit from the conversation!"

    Been fixing, flashing, and activating Cricket phones since 2004.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 1,581, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    Oct 2009
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    20
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Lightbulb

    Or you could program both with the same MDN and MIN obiviously the phone with the ESN that matches the account info will only do outgoing.
    The 2nd phone will need to be manually programmed. *228 will fail.
    Once done it will receive everything the 1st phone does but will incapable outgoing. Internet may or may not work. All texts will be receive by both phones. Both will ring at the same time also.

    This method can be abused. Tread carefully.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner