Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 166 to 180 of 254
  1. #166
    Junior Member
    Points: 117, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    New Braunfels, Texas
    Posts
    4



    Happy to report after updating to prl 35568 I am on a working phone. Thanks for the help.

  2. Remove this advertisement.
  3. #167
    Junior Member
    Points: 104, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Raleigh
    Posts
    2



    Spc not showing

    hi guys im having some problems getting my evo's spc, i did the same steps of this video but it doesnt show me the spc. can anybody tell me what im doing wrong? thank you

  4. #168
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by erasmo84 View Post
    hi guys im having some problems getting my evo's spc, i did the same steps of this video but it doesnt show me the spc. can anybody tell me what im doing wrong? thank you
    Do it again

  5. #169
    Junior Member
    Points: 104, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Raleigh
    Posts
    2



    Quote Originally Posted by avillal87 View Post
    Do it again
    I did it like 20 times and it doesnt show nothing. anybody with a better respond?

  6. #170
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by erasmo84 View Post
    I did it like 20 times and it doesnt show nothing. anybody with a better respond?
    Ah... Dina (one of the remote flashers on this site) notified me that some of the newer ones take more effort to get the SPC.

    http://www.cricketusers.com/sprint-h...ernet-mms.html

    Try this SPC method from this tutorial.

    Good luck.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  7. #171
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    If you MMS issue change settings in "Messages" app on your phone(How to setup MMS/PixMail on EVO 3D and HTC Shift (2.3.x)
    Go to: Messages(stock app) - settings - Multimedia messages (MMS) -Maximum message size - 500K( you can try with 1M), then Connection settings (MMSC:
    http://mms.mycricket.com;


    MMS Proxy:"blank";MMS Port:"blank"; MMS protocol:WAP 2.0)


    If you are using custom rom based on latest RUU use Clean Reborn 1.1 and follow same steps. No need in APN or recovery...


  8. #172
    Junior Member
    Points: 342, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Oceanside, Ca
    Posts
    2



    Ive been fighting with my EVO 3D for a month now trying to fix my MMS. I used your exact settings and it worked instantly! I was Angry and relieved all at the same time. My hats off to you.
    ( just for anyone with EVO 3D (2.3.4) My MMSC was
    http://mms.mycricket.com/servlets/mms


    not
    http://mms.mycricket.com


    .
    Im on Size 1M and MMS port blank. I found that MMS port works with 8080 as well.

    Thank you so much djisia402




  9. #173
    Junior Member
    Points: 1,143, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    13



    ok so i Flashed phones before and never had this problem....im using the same prl i always use 45722 but whe i use it on my evo 3d i get a triangle and it says " perfered system " so i guess im stuck on roaming ....i tried at least 15 prl and still no 3G icon...and im on the 45$ plan have been for months now...any ideas ? how to fix this

  10. #174
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by middflash View Post
    ok so i Flashed phones before and never had this problem....im using the same prl i always use 45722 but whe i use it on my evo 3d i get a triangle and it says " perfered system " so i guess im stuck on roaming ....i tried at least 15 prl and still no 3G icon...and im on the 45$ plan have been for months now...any ideas ? how to fix this
    Check your setting and try hybrids. Dial *228 to get your settings reset with cricket.

    Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

  11. #175
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by middflash View Post
    ok so i Flashed phones before and never had this problem....im using the same prl i always use 45722 but whe i use it on my evo 3d i get a triangle and it says " perfered system " so i guess im stuck on roaming ....i tried at least 15 prl and still no 3G icon...and im on the 45$ plan have been for months now...any ideas ? how to fix this
    Have you tried master resetting the phone?
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  12. #176
    Junior Member
    Points: 1,143, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    13



    use RL editor joined a sprint Prl And cricket one..flashed it ..got 3g after that flash...good now

  13. #177
    Junior Member
    Points: 471, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Houston,TX
    Posts
    8



    Having similar issues with the internet speed, I'm getting about 15.7 kb download with 3g. Although If i turn the 4g on I get very fast download speeds around 900kb. I'm using the following prl: '45513hybridMyCricketForumDotCom.prl - Cricket 45513 and Sprint 60678.' I want to get my 3g speed up to normal around 300kb since 4g drains my battery very fast.

    One question, what is so special about the 'hybrid' prl? Is this why my 4g works? I'm located in Houston tx.

    Thanks,

    edit: ok so for anyone having slow internet problems the best thing to do is try, try, try and try different prl's some prls boast your speed 3 fold while others give you almost non, here are the prl.

    http://www.cricketusers.com/flashing...st-thread.html
    Last edited by jt11347; 04-26-2012 at 02:17 AM.

  14. #178
    Junior Member
    Points: 615, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Woodbridge VA
    Posts
    8
    Phone
    Huawei Mercury



    My htc evo 3d is really slow on the internet. Im in a tri-band area using 45722Hybrid PRL. Any suggestions on how to make it faster?
    It will be really appreciated.

  15. #179
    Junior Member
    Points: 164, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Houston, TX
    Posts
    13



    Quote Originally Posted by jt11347 View Post
    Having similar issues with the internet speed, I'm getting about 15.7 kb download with 3g. Although If i turn the 4g on I get very fast download speeds around 900kb. I'm using the following prl: '45513hybridMyCricketForumDotCom.prl - Cricket 45513 and Sprint 60678.' I want to get my 3g speed up to normal around 300kb since 4g drains my battery very fast.

    One question, what is so special about the 'hybrid' prl? Is this why my 4g works? I'm located in Houston tx.

    Thanks,

    edit: ok so for anyone having slow internet problems the best thing to do is try, try, try and try different prl's some prls boast your speed 3 fold while others give you almost non, here are the prl.

    http://www.cricketusers.com/flashing...st-thread.html


    Im very interested how your 4g worked. I thought there is no way to get 4g working with these phones?

    ---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

    Is there any way to activate the 4g service on this device? say through clear?

  16. #180
    Junior Member
    Points: 471, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Houston,TX
    Posts
    8



    Hmm, well these are the settings I have,

    Go to: Messages(stock app) - settings - Multimedia messages (MMS) -Maximum message size - 500K( you can try with 1M), then Connection settings (MMSC:
    http://mms.mycricket.com;


    MMS Proxy:"blank";MMS Port:"blank"; MMS protocol:WAP 2.0)

    Read more: http://www.cricketusers.com/sprint-h...#ixzz1tMe7m8pL

    RTSP/HTTP setting, both ports 0 and both ip's 0.0.0.0

    On 'data profile' i have,

    active profile 1

    spi mn-ha and spi mn-aaa are 4d2

    reverse tunnel preferred, enabled
    home ip address, primary home agent, and second home agent i have, 0.0.0.0

    For DSA server Url,
    https://dsa.spcsdns.net:443/dsa/




    dss proxy port, 80

    I have a cricket sprint hybrid prl, the prl can be found in the 'prl sticky' the moderaters posted.


    Other than that I have the settings chris instructed in the tutorial. I do have to add that the 4g gets poor reception at most places and therefore unusable, it isn't until I'm in my gf '3rd story' apartment that my 4g connection to 'sprint' is 'excellent,' at that moment my internet connection is faster than the wifi at my home!

    Does someone know why I only get good signal at high altitudes? Anyway around this or have encountered this? 'Gearhead3' try and get on a 3rd story apartment and report back your findings.




    Last edited by jt11347; 04-28-2012 at 02:31 PM.

 

 
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash HTC Evo to Cricket: 2.2 Froyo Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 848
    Last Post: 06-24-2013, 08:24 PM
  3. Full Flash a LG Rumor to Cricket (talk, text, MMS, internet)
    By Chris Rodriguez in forum Other Devices
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2012, 10:48 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 10:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner