Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 196 to 210 of 254
  1. #196
    Junior Member
    Points: 1,143, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    13



    put the phone in diag mode..than choose the port your phone is on than..push connect to phone than push read if it dont read your spc the best way to do it is root the phone and download MSL reader from the market...install it ...open it get your spc write it down and repeat the first steps but type the spc in and press send and than change it to all Zeros and press write

  2. Remove this advertisement.
  3. #197
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by groovendrummer View Post
    i have bro i have had almost every cdma workshop version i can find and i keep getting an error when i click read spc saying check the security tab and spc in parenthesis i found another thread where someone was having same issue and they said to do a power cycle i have done that and still wont read my spc so i guees im just sol
    What build # is it. If 2.18 or something u need to unlock bootloader and root. Use mal reader app. To grab spc and then change in cdma.

    Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

  4. #198
    Junior Member
    Points: 1,239, Level: 19
    Overall activity: 0%
    kitkat's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    LV, NV
    Posts
    7



    Do you if using the generic PRL will work in Nevada? particularly Vegas.
    thanks

  5. #199
    Junior Member
    Points: 202, Level: 4
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nashville,TN
    Posts
    6



    Im tryin to figure out how to get my text pics and internet to work. I looked online and did what I thought was root my phone( I now have an app SUPERUSER) but cannot figure out how to get both text pics and internet without going to the 55 plan

  6. #200
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by batarchangel View Post
    Im tryin to figure out how to get my text pics and internet to work. I looked online and did what I thought was root my phone( I now have an app SUPERUSER) but cannot figure out how to get both text pics and internet without going to the 55 plan
    Ur probably on the 55 Mexico plan.

    Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

  7. #201
    Junior Member
    Points: 202, Level: 4
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nashville,TN
    Posts
    6



    super helpful, on the mexico plan huh? ????

  8. #202
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by batarchangel View Post
    super helpful, on the mexico plan huh? ????
    Go to your mycricket.com account. Check your plan. It has to say ADR Smartphone 55, not 55 Mexico. That's all he meant.

    In regards to the actual question, you need an app called Greenk45. You can get it from the market (pro version is recommended). That will enable your internet and apps. You do need 3g symbol to be already on in order to use greenk. If 3g is not up, then programming is incorrect.
    Last edited by Dina; 06-01-2012 at 08:03 PM.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  9. #203
    Junior Member
    Points: 202, Level: 4
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nashville,TN
    Posts
    6



    Im on 45$ plan and I do have 3G signal

    ---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

    got greenk45 just keeps saying enabling please wait.... does nothing

  10. #204
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    Quote Originally Posted by batarchangel View Post
    Im on 45$ plan and I do have 3G signal

    ---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

    got greenk45 just keeps saying enabling please wait.... does nothing
    Install Busybox using one of the installers available on the Play Store.

  11. #205
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    45 plan works good ... Again thanks

    Sent from my Evo3D running ICS 4.0.3

  12. #206
    Member
    Points: 1,471, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Mustang915's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    82
    Phone
    EVO 3D



    Hi I have been having problems switching my old phone with the EVO 3D I called cricket to change the account to my new phone but they say that the phone is not compatible in my area. I haved flashed many phones before with ease and this time every time i dial *228 i get an error that say "were unable to program your mobie phone. Please refer to your read me first card that was included with your phone." and does not let me update my PRL. Also I am on the talk and text plan because internet and mms is not a big thing for me. I live in El Paso, TX if anybody want to help it would be appreciated.

    Edit: I have
    Android 2.3.4
    Sense 3.0
    2.08.651.2
    Hbootloader 1.5 with S-on
    And its rooted hope this info helps.

  13. #207
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    What plan are you on? If they never put your phone on the account, it would have a problem with *228. It might be too early for me, and I might be missing something here though.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  14. #208
    Member
    Points: 1,471, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Mustang915's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    82
    Phone
    EVO 3D



    I'm on the 35 dollar plan with only talk and text. I have transfer many phones to my account and i never had this problem.

  15. #209
    Member
    Points: 1,471, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Mustang915's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    82
    Phone
    EVO 3D



    I got it working now. I called cricket again and said that they were incompatible with my phone again -___-
    so i went to a private dealer and they transfer my esn with no problem everything is working now except when i flash MIUI the flash settings reset and the activate screen appears so i'll just stick with sense till i find a solution. Thanks to everybody who made this website possible =)

  16. #210
    Member
    Points: 1,471, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Mustang915's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    82
    Phone
    EVO 3D



    Ok so I upgraded to the 45 dollar plan and tried every possible PRL posted in the sticky and I still can't get 3g signal. My question is what type of phone name does my account suppose to say? right now my account says SAMSUNG R631. Also I followed the guide step by step and try it different times. I wanna get the 3g signal because when i try greenK45 is say that i need to have 3g signal in the notification. I have a copy of the QPST file if anybody wants to take a look at it maybe i'm skipping something small.

    Edit: Plan is
    Cricket All In $45
    Last edited by Mustang915; 06-23-2012 at 08:34 AM.

 

 
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash HTC Evo to Cricket: 2.2 Froyo Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 848
    Last Post: 06-24-2013, 08:24 PM
  3. Full Flash a LG Rumor to Cricket (talk, text, MMS, internet)
    By Chris Rodriguez in forum Other Devices
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2012, 10:48 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 10:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner