Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 16 to 30 of 254
  1. #16
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    this fone is brand new with good sprint esn what im asking if i try to activate fone on cricket new account will they take the fones sprint esn?

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    That is the only ESN on the phone period. It identifies that specific phone. They will take it. We change ESNs for our supporting members.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #18
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    ok im a silver member how can you help me put my evo3d on cricket?

  5. #19
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    You're going to have to follow the tutorial closely. If you have problems let me know. Use the contact form to give me the information it requests. Your ESN will start with a 2. It's 18 digits total. We have to put that on your account.

    You will also need to know your MDN and MIN. MDN is easy cause that's your Cricket phone number. The MIN is also associated for your phone. Send me your phone number, and I'll let you know your MIN.

    Thanks.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #20
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    well i called and they said they cant activate the the evo3d?

  7. #21
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Have you followed the tutorial yet? Also where you located geographically. I need to know if you are in a tri band area. Once you flash the phone properly, I can put it on your account.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  8. #22
    Junior Member
    Points: 343, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by JuanPerez View Post
    Ok so Im in the android plan but not sure why my 3g speeds are slow I feel like I have edge or worse???
    I just got my 3d yestersay flashed it myself and came here to see if I missed anything.

    I can say for sure there is some issue with this phone and the slow speeds. I was using an evo 4g and got really good speeds about 1 meg down and 1 meg up. Checked the website and ive used 126 meg so far. The internet is horribly slow on this thing. Speed test shows me doing 26kbps by 27kbps which is worse then dialup. Apparently sprint customers are having the same issues and they say its an issue with the radio *shrug* given the screen tilt issue and the slow speed im going back to my evo 4g this phone sucks ass.

    After letting the phone set for about 15 mins I turned off auto sync and re ran the speed test and got 700kbps up and 1.2 megs down. So apparently something is sucking the bandwith up. I will try to figure out whats doing it and post back.
    Last edited by dcperdue; 07-17-2011 at 08:45 PM.

  9. #23
    Member
    Points: 764, Level: 14
    Overall activity: 0%
    JuanPerez's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    El Paso TX
    Posts
    53



    Quote Originally Posted by dcperdue View Post
    I just got my 3d yestersay flashed it myself and came here to see if I missed anything.

    I can say for sure there is some issue with this phone and the slow speeds. I was using an evo 4g and got really good speeds about 1 meg down and 1 meg up. Checked the website and ive used 126 meg so far. The internet is horribly slow on this thing. Speed test shows me doing 26kbps by 27kbps which is worse then dialup. Apparently sprint customers are having the same issues and they say its an issue with the radio *shrug* given the screen tilt issue and the slow speed im going back to my evo 4g this phone sucks ass.

    After letting the phone set for about 15 mins I turned off auto sync and re ran the speed test and got 700kbps up and 1.2 megs down. So apparently something is sucking the bandwith up. I will try to figure out whats doing it and post back.
    That would be great because my phone is doing the same thing, im getting speeds worse than dial up, hope I can fix this because im paying a monthly plan im not even using to its full potential

  10. #24
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    What PRL are you guys using? I have no problems with two EVO 3Ds here. I'm using our hybrid PRLs. 45513 hybrid actually.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  11. #25
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    k, chris i sent you the info......

  12. #26
    Member
    Points: 764, Level: 14
    Overall activity: 0%
    JuanPerez's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    El Paso TX
    Posts
    53



    45664 is the prl that i obtained via OTA

  13. #27
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    thanks chris it works !!!

  14. #28
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Yeah!!! How does it feel to have a 3D on Cricket?
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  15. #29
    Junior Member
    Points: 1,357, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    yeah its great thanks to your help but still needs tweeking data is slow..........

  16. #30
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    i having a problem with the whole flash. i can't get talk, text, web, and mms to work. i don't know what i missed or left out. i believe it the prl but am not sure.

 

 
Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash HTC Evo to Cricket: 2.2 Froyo Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 848
    Last Post: 06-24-2013, 08:24 PM
  3. Full Flash a LG Rumor to Cricket (talk, text, MMS, internet)
    By Chris Rodriguez in forum Other Devices
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2012, 10:48 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 10:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner