Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Points: 123, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    2



    Assistance activating EVO 3D on Cricket

    Hello all,

    Recently my girlfriend left Sprint, she wanted to switch to Cricket, I informed her I could flash her phone to work on Cricket's network. I went through all the steps in the flashing sticky, however, we are having issue with getting the phone activated on Cricket's network. She has went to multiple Cricket stores and is not having much luck. What is the best course of action to get the phone activated? She currently does not have Cricket service and we live in the Chicago area... Thank in advance

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 663, Level: 13
    Overall activity: 0%
    Slippy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    New York
    Posts
    9
    Phone
    Samsung Vatility



    Quote Originally Posted by Nu Tymez View Post
    Hello all,

    Recently my girlfriend left Sprint, she wanted to switch to Cricket, I informed her I could flash her phone to work on Cricket's network. I went through all the steps in the flashing sticky, however, we are having issue with getting the phone activated on Cricket's network. She has went to multiple Cricket stores and is not having much luck. What is the best course of action to get the phone activated? She currently does not have Cricket service and we live in the Chicago area... Thank in advance
    Could it be that you are in a tri-band area? I know that Cricket will not activate non Tri-bands phones since it's a flashed phone. You must be in the Cricket home network to have Tri-band phones activated. Also if it's PAYGO Only area they will not activate it for you at all.
    Last edited by Slippy; 08-23-2012 at 12:12 AM.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 123, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    2



    Okay, I know there has been issues with activating The EVO 3D on Cricket in the Chicago area due to the tri band issue, however I've read of multiple instances where people were successfully able to do this.. Just need to be pointed into the right direction

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    PM me ill help you

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner