Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 45 of 50
  1. #31
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    yea.... and sos lets u pick what u wanna install with its aroma installer! u need HBOOT 1.4 s-off

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    gah, I have 1.5.
    I'll downgrade on my next day off.

  4. #33
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    hahahaha, i bout mine 1.5 and i mean WHAT a **BAD WORD** to get it downgrade!!! Make sure you have EVERYTHING before starting! Dont be like me and not have a linux os that wouldnt work while ur in brick state! (BACKTRACK5) lol . . . but yea, its not hard per say but just a PAIN!!! but its a must for roms!

  5. #34
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    I have arch and Crunchbang, Crunch should do it. I have monday off so I'll do it then.

  6. #35
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    Well turns out the usb/charger from my LG phone will charge my battery, but will not provide power to the phone when the battery is disconnected. Good thing I tested that before starting the brick process.
    Looks like the problem is that my LG charger is 5.1v, but only .7a

    Looks like this will work better,

    Amazon.com: Genuine HTC 5V 1A 5W USB Wall Charger For 7 Pro,EVO 3D Incredible 2,Inspire 4G Power Charger TC-U250: Cell Phones & Accessories





    May as well get the total up to $25 for Super Saver shipping. So I'll throw in a 200mm Megaflow for my front fan, and just move the current 200mm to the side.


  7. #36
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    i used a samsung charger for the brick process =] i never thought the cord would matter lol, glad it worked for me

  8. #37
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    The HTC one is 5v and 1a, pretty sure the .7a is my problem.
    Oh well, I was planning on getting a new case fan anyways.

  9. #38
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    Got the right charger off of amazon as well as a cheap case. Tomorrow is my day off so I'll be downgrading my Hboot tonight using the live CD method.
    Then SoS M 2.0

    Accidentally synced my contact list to my email contact list, finally purged out the people I dont talk to regularly, so I'll just export that list and make sure to never sync my lists again.

    Status report in the morning.

  10. #39
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    Does it work Virgin HTC evo 3d? When I try to put in diag mode it asks for spc.... Any clue how to get spc from it.
    Fyi it has ics stock

  11. #40
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    http://www.cricketusers.com/sprint-h...-internet.html

    use the revskill program in this guide

  12. #41
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    Meh, even with this charger it wont stay powered on while in the bootloader without the battery.

  13. #42
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    doesnt stay on at all when u have between ur computer and phone with no battery? thats weird

  14. #43
    Member
    Points: 643, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    40



    yep, I'll try again tomorrow.

  15. #44
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    I will try revkills later today... but when I do ##3424# on evo 3d from VM and select enable diag mode it asks for SPC...

  16. #45
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    rev skill lets you set ur spc to 000000 if its been flashed, means ur spc is already 000000

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner