Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Member
    Points: 1,427, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    shawnee, ks
    Posts
    49
    Phone
    Droid RAZR



    Evo 3d on $35 plan+data????

    i have the $35 plan + the $5 unlimited data thing.

    Is it possible to do the u2nl or anycut method to get internet and apps? tried both on this phone but maybe did it wrong.

    i already have the evo3d on the plan.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    If the 3G logo is visible, there is an active data connection and you would need to use a proxy solution. It is definitely possible.

  4. #3
    Member
    Points: 1,427, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    shawnee, ks
    Posts
    49
    Phone
    Droid RAZR



    ts the thing the 3g logo isnt even on the phone

  5. #4
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    Then you don't have it programmed for data connectivity correctly. Use QPST or equivalent to write EVDO user/pass.

    Username / Password:
    5558675309@mycricket.com / cricket // Change 5558675309 to your phone #

    Like I said before, no 3G logo = no data connection. You need a data connection to use proxy...

  6. #5
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    No offense, but how does it work that someone has an evo 3D but can only pay 40+tax a month??

    Why don't people just get on the $55 and be done with it?

    45 is only 1x speed.

  7. #6
    Member
    Points: 1,427, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    shawnee, ks
    Posts
    49
    Phone
    Droid RAZR



    what do you mean by write EVDO?

    plus i got a hella deal on the evo 3d(only paid $75 for it). Plus why pay more if i can get it for less..simple.

  8. #7
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Quote Originally Posted by tricky0 View Post
    what do you mean by write EVDO?

    plus i got a hella deal on the evo 3d(only paid $75 for it). Plus why pay more if i can get it for less..simple.
    Why have an android if you can't use all features? simple

  9. #8
    Member
    Points: 1,158, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Austin, Texas, United States
    Posts
    72
    Phone
    HTC Evo 4G



    You guys are ridiculous, I have an HTC Evo 4G flashed to the Cricket PayGo $35 / month (legacy plan) - I have talk, text, mms, web. data is 3G , not 1X. Even if I have to spend $150 on the phone, I will NEVER sign a contract and spend $80+ / month for service !

  10. #9
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    I don't get Americans.. Same people who complain about the economy, how there's no jobs, that foreigners are stealing their jobs, and that customer service reps aren't American are the same people who will do anything to avoid paying full price on anything..

    Not saying you complain about the above, I just don't get it..

  11. #10
    Member
    Points: 1,145, Level: 18
    Overall activity: 0%
    Trevaryn's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    42
    Phone
    Droid 3, Droid X2



    the reason we all complain about the prices is cuz of all those reasons you just listed "the economy, how there's no jobs, that foreigners are stealing their jobs, and that customer service reps aren't American are the same people who will do anything to avoid paying full price on anything.." dang rite we complain lol where broke DUH!

  12. #11
    Junior Member
    Points: 157, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States
    Posts
    3



    Regardless of the economic derail I've the same question about my htc hero. I've updated the prl to the latest in the prl thread and manually changed the settings in qpst just like the above said (and to match the qpst thread exactly)

    I get data call failed on everything and I have no 3g. I'm in nashville so I'm within the area. *228 even works fine and programs the phone but it STILL fails. No clue.

    oh and also greenk fails. I can also use adb to push autostart and u2nl, but again, it has no effect.

  13. #12
    Member
    Points: 1,427, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    shawnee, ks
    Posts
    49
    Phone
    Droid RAZR



    lmao..yea i have done the same thing. adb the u2nl and autostart and tried the anycut method. And like i stated above why would i pay more if i can get the same thing for less people? you can be stupid and pay $20 extra more then me idc(thats gas..lmao).

    If you dont have anything constructive to say about this besides bitc^ then dont even come to the thread its that simple.

  14. #13
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Quote Originally Posted by Trevatyn View Post
    the reason we all complain about the prices is cuz of all those reasons you just listed "the economy, how there's no jobs, that foreigners are stealing their jobs, and that customer service reps aren't American are the same people who will do anything to avoid paying full price on anything.." dang rite we complain lol where broke DUH!
    But you're broke because many refuse to work in the industries the foreigners work in, refuse to pay full price, refuse to support your local economies, allow your government to waste your money, and constantly complain about everything..

    Just something I picked up on when I moved here.

    ---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

    Sounds like your phones aren't programmed correctly or you need to suck it up and goto the $45 at least..

    Try using a different version QPST, maybe your settings don't stick.. Use a different PRL?

    Stop doing *228

  15. #14
    Junior Member
    Points: 146, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    GALLATIN
    Posts
    1



    edrcdma

    Quote Originally Posted by willpower101 View Post
    Regardless of the economic derail I've the same question about my htc hero. I've updated the prl to the latest in the prl thread and manually changed the settings in qpst just like the above said (and to match the qpst thread exactly)

    I get data call failed on everything and I have no 3g. I'm in nashville so I'm within the area. *228 even works fine and programs the phone but it STILL fails. No clue.

    oh and also greenk fails. I can also use adb to push autostart and u2nl, but again, it has no effect.
    Do you have cdmaworkshop check evdo settings that worked for me

  16. #15
    Member
    Points: 1,427, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    shawnee, ks
    Posts
    49
    Phone
    Droid RAZR



    its ok guys i just upgraded to the $45 plan and did it that way. Thrad can be closed.

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner