Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Points: 749, Level: 14
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    San Antonio
    Posts
    3



    Sprint logo on lock screen [Flashed HTC EVO 3D]

    I have flashed HTC EVO 3D. It's on $45 plan. Everything works: voice, MMS, 3G data(with u2nl and autostart). But phone shows Sprint logo on lock screen.

    Here at 0:45 you can clearly see cricKet logo
    http://www.youtube.com/watch?v=Kj_K_sK


    .

    I have 35568 PRL. Tried *228, it changes PRL and data stops working, but logo still don't appear.

    Any ideas?


  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 2,397, Level: 29
    Overall activity: 0%
    tclemens's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Feb 2012
    Customer Since
    08-08
    Location
    shepherdsville ky
    Posts
    179
    Phone
    Galaxy S3



    You can change the banner in QPST if you want,I have not on my current phone cause it doesnt make any difference but if you want to it's fairly easy heres a link
    [GUIDE] How To Use QPST to Change Sprint Banner EVO3D (No Root Required) - xda-developers






    edit: if you have already flashed your phone with QPST then this is a lot easier than they make it sound if you have any problems just pm me

    Last edited by tclemens; 11-01-2012 at 05:04 PM.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 749, Level: 14
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    San Antonio
    Posts
    3



    Thanks. I'll try.

    When I flashed it first time, before rooting, I got logo. After rooting I had to flash again, and logo disappeared.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner