Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Automated Call Menus > Touch Tone not Working

    I have a customer who is having an issue with automated menus..

    For example, if it asks her to press 1, or enter her voice mail password, it does not recognize anything except for the # key.

    The phone in question is the Huawei Ascend 1

    Does anyone have any ideas on how to remedy this issue? It's very important to me that the customers don't have issues like this. If I discover a fix I will be sure to post it here.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Quote Originally Posted by 154-4bdu114h View Post
    I have a customer who is having an issue with automated menus..

    For example, if it asks her to press 1, or enter her voice mail password, it does not recognize anything except for the # key.

    The phone in question is the Huawei Ascend 1

    Does anyone have any ideas on how to remedy this issue? It's very important to me that the customers don't have issues like this. If I discover a fix I will be sure to post it here.
    Ya you need to change the dtmf tones setting. Not sure where its at the a1, but chnage it to whatever its not. If its off turn it on if its long set it to short.
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  4. #3
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Quote Originally Posted by Woof View Post
    Ya you need to change the dtmf tones setting. Not sure where its at the a1, but chnage it to whatever its not. If its off turn it on if its long set it to short.
    Cool, will try that, but I found another fix in case that's not the issue. This seems to have worked for this customer.

    "I believe I found the fix; Take out the battery for 5 minutes, this will ensure there's no power in the phone, put it back in and power up, it should work now."

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I cant call out???
    By bjay in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 11
    Last Post: 03-12-2013, 11:48 AM
  2. touch screen numbers won't work during call any ideas?
    By maezingwon in forum Cricket Huawei Ascend (M860)
    Replies: 6
    Last Post: 09-12-2011, 11:56 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-17-2011, 11:32 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-09-2010, 04:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner