Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
  1. #46
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Free and legal > cracked

    Pretty much the same interface but simplified in the fact that it's not full featured like WS.
    Last edited by Chris Rodriguez; 04-12-2012 at 01:16 AM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Ashtabula, Ohio, United States
    Posts
    3



    i have it downloaded but i cant get it to find the phone it acts like its not there

  4. #48
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Do you have two products open at one time? QPST/CDMA WS/NV Item Reader/Writer? When you have the device connected to one of these, it's going to lock it out for the rest.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #49
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Ashtabula, Ohio, United States
    Posts
    3



    yup that was my prob now cricket is telling me my phone is not eligible in my area?????? never herd of this?

  6. #50
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Using 44004 it seems that you're in a Paygo only area. These areas usually can't use flashed phones. The system won't let dealers place them on those accounts.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  7. #51
    Member
    Points: 1,575, Level: 22
    Overall activity: 0%
    darkmage1991's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    colorado
    Posts
    58
    Phone
    Verizon S3



    just got the photon last night and unlocked the bootloader and am running cm7, this phone works 100% for me, much better than the fascinate, 3g connection is almost instant when phone is turned on or switched fro wifi, unlike the fascinate that took minutes and even then it wasnt reliable.

    but anyways, i got picture messaging working on cm7.2 with only replacing mms.apk with the one thats modified, (have had this apk since i hate my eris, got it from the thread in the eris dev section on xda) i also edited all 3 apns that was on it with just replacing the mmsc with crickets "mms.mycricket.com/servlets/mms" then i added 8080 under mms port. thats it and bam working 100% btw on 45$ plan

  8. #52
    Junior Member
    Points: 426, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    HELL
    Posts
    18
    Phone
    evo



    how did you get the spc

  9. #53
    Member
    Points: 1,575, Level: 22
    Overall activity: 0%
    darkmage1991's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    colorado
    Posts
    58
    Phone
    Verizon S3



    using radiocomm, as linked in op. wasnt hard. hardest part was getting radiocomm to not return an error. fixed by just connesting phone and if radiocomm returns error when trying to get spc, click reboot, dont unplug phone let phone reboot then try again it should work

  10. #54
    Member
    Points: 1,575, Level: 22
    Overall activity: 0%
    darkmage1991's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    colorado
    Posts
    58
    Phone
    Verizon S3



    ok so everything does work, but a minor annoyance when using blur roms, i keep getting a error 67 in the notifications drop down, tried googling it and nothing of any help, i seen on here saying if you change the ip behavior it will throw an error but not the 67 error? i didn't change the ip behavior so that shouldn't be it. any help to remove that stupid error message? =P

  11. #55
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Yeah error 67 usually is the mob + simp setting error.

    Try simple only.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  12. #56
    Junior Member
    Points: 1,084, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    NC
    Posts
    14
    Phone
    Iphone4 CricKet



    Photon

    It worked for me!
    How we looking on youtube working?
    Last edited by taahriq; 05-02-2012 at 02:29 PM. Reason: A question

  13. #57
    Member
    Points: 1,575, Level: 22
    Overall activity: 0%
    darkmage1991's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    colorado
    Posts
    58
    Phone
    Verizon S3



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Yeah error 67 usually is the mob + simp setting error.

    Try simple only.
    odd, dina said to keep it as mob+simp or the error will be present, yet i get the error when it is set to mob + simp. simp only just works without errors. thanks

  14. #58
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by darkmage1991 View Post
    odd, dina said to keep it as mob+simp or the error will be present, yet i get the error when it is set to mob + simp. simp only just works without errors. thanks
    I actually had to keep a phone I just did on mob + simp/f back. It wouldn't connect with simple only. Throws the ip registration error, but not constantly.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  15. #59
    Banned
    Points: 175, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    25



    only on motorola's your pref should be set to mob + simple, on anything else it should be set to simple as it will revert to simple ip anyway so having your example: HTC Evo set to mob+simple is pointless it should be set to simple

  16. #60
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Yes, but with the Photon it seems to give you an error upon the first connection to data (after boot). I just flashed one, but it's not something I use regularly.

    I think it says...

    IP Registration Response Error" "68 home agent failed authentication".
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash Sprint HTC Evo 3D to Cricket: Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 3D
    Replies: 253
    Last Post: 09-14-2013, 05:14 PM
  3. [Tutorial] Full Flash Sprint HTC Evo Shift to Cricket: Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO Shift 4G
    Replies: 177
    Last Post: 03-12-2013, 04:27 PM
  4. [Tutorial] Flash Sprint Samsung Transform to Cricket (Talk, Text, Internet, Possible MMS)
    By Chris Rodriguez in forum Sprint Samsung Transform
    Replies: 18
    Last Post: 05-24-2012, 01:23 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner