Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 225
  1. #31
    Junior Member
    Points: 130, Level: 2
    Overall activity: 9.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    newport beach, ca
    Posts
    10



    For those of you with Verizon phones who have been experiencing problems similar to mine, i figured a way to at least fix it for text and call. Apparently at the moment that is all you will get without using DFS. The solution that worked for me on a verizon iphone 4 5.1 was to use a different prl and name it carrier.prl like the other one. I used prl 42900

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Junior Member
    Points: 723, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    houston texas
    Posts
    3



    if you just want talk and text on verizon iphone 4 just do
    *22804 send it will program your phone of cource after you add esn to your cricket number then do the programming

  4. #33
    Member
    Points: 6,229, Level: 51
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    140



    People seem to be miss understanding what the Manual Program means.
    It means MANUAL PROGRAM for the devices MDN and MIN (MSID). You will still need DFS for data.
    This just helps you to manually program your MDN and MIN in the device in case your OTA isn't working.

  5. #34
    Member
    Points: 6,229, Level: 51
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    140



    iOS 5.1.1 CommCenter Patch Should be Live and Working Thanks to Dina and Chrisngrod for the CommCenter.

  6. #35
    Junior Member
    Points: 2,108, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    phoenix, az
    Posts
    26



    thanx you guys for the commcenter patch 5.1.1 i was having issues send mms cus of the patch... i;ll keep checking too see when its up.. thanx again guys for ur hard work

  7. #36
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Thank you so much Amoamare! Respect to Chris and Dina!

  8. #37
    Junior Member
    Points: 2,108, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    phoenix, az
    Posts
    26



    just an update...

    tested at the patch for 5.1.1 and as of right now it is not working.. getting 2 errors... pushed cricket files.. got "no service" removed the half installed package pushed stock files.. got service again.... thanx

  9. #38
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    That's the same things that was happening to me. It was only after I was messing around and tried to reinstall the CommCenter. I would get 2 lines of red error and then it would return to cydia and throw up the error for temp to keep and unsafe to remove. Full system restore and doing it all over again fixed it. Which is what I'm doing now.

  10. #39
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado


    1 out of 1 members liked this post.

    Thank you Amo for posting the 5.1.1. I noticed this strange thing. I get the errors (mentioned above), but then 5.1 Commpatch gets check marked, not the 5.1.1. I remove the 5.1, check mark goes away, try to reinstall 5.1.1, check mark returns to 5.1. May be this is something that will help in finding the problem.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  11. #40
    Member
    Points: 6,229, Level: 51
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States
    Posts
    140



    I must have named something wrong looking into it now

  12. #41
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Quote Originally Posted by Dina View Post
    Thank you Amo for posting the 5.1.1. I noticed this strange thing. I get the errors (mentioned above), but then 5.1 Commpatch gets check marked, not the 5.1.1. I remove the 5.1, check mark goes away, try to reinstall 5.1.1, check mark returns to 5.1. May be this is something that will help in finding the problem.
    Same thing happend to me, just for confirmation.

    ---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

    I'm rolling with a stock iPhone 5.1.1 (no jailbreak / no commcenter) with talk and text right now! Just the PRL! YAAY!!!!! LOL

  13. #42
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    The control file probably has the same version or package name as the 5.1. Just a guess


    Sent from my cricket iPhone 4 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  14. #43
    Supporting Member
    Points: 1,653, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bullhead City, Arizona, United States
    Posts
    72



    HELP PLEASE... i did
    1.) Add
    cydia.easyflashstudio.com



    2.) Install correct ComCenter Patch. REBOOT

    after reboot all I get is apple boot loop..now what



  15. #44
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Try this repo oriax.cricketusers.com


    Sent from my cricket iPhone 4 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  16. #45
    Junior Member
    Points: 174, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    May 2012
    Location
    houston texas
    Posts
    4


    1 out of 1 members liked this post.

    i have the iphone 4 with 5.1.1 and i get 2 errors img_0024.png

 

 
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner