Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 11 of 44 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 151 to 165 of 660
  1. #151
    Junior Member
    Points: 214, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dominican republic
    Posts
    7



    not work off the cel and upload only restoring

    only apple icon in the screen

  2. Remove this advertisement.
  3. #152
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by bel3z View Post
    not work off the cel and upload only restoring

    only apple icon in the screen
    Alright Ill take a look at it tonight and let ya guys know.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #153
    Junior Member
    Points: 794, Level: 14
    Overall activity: 0%
    sjca408's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    16
    Phone
    Galaxy Nexus



    The prl doesn't stick? I install a prl then reboot and i check and i still have a sprint prl

  5. #154
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Belize
    Posts
    1



    After I install the bundle for cricket for iOS 6, it sends it into a reboot loop... I tried manually changing some of the permissions of the file, along with a breakdown of some past Provisions from ripped .deb files... and nada mucho. Any idea on what I am doing wrong? Or is there just 0 compatibility yet?

  6. #155
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    If you guys read the first page it clearly states I do not have the device at hand, I'm doing everything by hand that's why its trial and error until I fix it. I'll try updating a few things tonight since I have too many projects I'm working on.

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  7. #156
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    If you guys read the first page it clearly states I do not have the device at hand, I'm doing everything by hand that's why its trial and error until I fix it. I'll try updating a few things tonight since I have too many projects I'm working on.

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    hey got a question for you, i flash my phone yesterday and finally got data to work, but still no mms, will your cc patch correct this problem? thanks

  8. #157
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    hey got a question for you, i flash my phone yesterday and finally got data to work, but still no mms, will your cc patch correct this problem? thanks
    It will not as of right now, carrier bundle for ios 6 has to be made to fix mms.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  9. #158
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    What's up guys installed the commcenter patch and prl bundle now my phone is not booting any suggestions sprint iPhone 4 iOS 6?

  10. #159
    Junior Member
    Points: 788, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    lagos
    Posts
    3



    hello please i need some help ... please check ur pm

  11. #160
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Denver, CO
    Posts
    5



    installed commcenter patch on iPhone 4-VZW ios6, then cricket bundle and had to do a restore, guess not working for ios6 yet...

  12. #161
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    I'll do it when I have time, have too many projects that are more important at the moment

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #162
    Junior Member
    Points: 107, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1



    I got stuck at boot logo i have iphone 4(CDMA) ios 6 please help thanks in advance

    ---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

    Quote Originally Posted by AztecGuyGDL View Post
    installed commcenter patch on iPhone 4-VZW ios6, then cricket bundle and had to do a restore, guess not working for ios6 yet...
    Smae happend to me but i have iphone 4 with sprint

    ---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

    Quote Originally Posted by AztecGuyGDL View Post
    installed commcenter patch on iPhone 4-VZW ios6, then cricket bundle and had to do a restore, guess not working for ios6 yet...
    Same happened to me but i have iPhone 4 with sprint

  14. #163
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2011
    Location
    TN
    Posts
    5



    All right guys!

    I'm new to this hole jailbreak and flash process, but i jailbroke my sprint iphone 4 ios 6 installed cydia, its working. But is there any tutorial or video how to install this repo?

    What is a repo?
    I want to flash it to verizon or cricket, and i know only talk and text will work now!

    Thank You!

    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    I'll do it when I have time, have too many projects that are more important at the moment

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  15. #164
    Junior Member
    Points: 978, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Here
    Posts
    7



    Wow buddy. Your causing a lot of people a GIANT headache... Either take the faulty commcenter patch DOWN, fix it, or but in BIG BOLD RED LETTERS IN YOUR POST!

    THIS WILL BRICK YOUR PHONE IF YOUR ON IOS6.0.

  16. #165
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by pip2kk View Post
    Wow buddy. Your causing a lot of people a GIANT headache... Either take the faulty commcenter patch DOWN, fix it, or but in BIG BOLD RED LETTERS IN YOUR POST!

    THIS WILL BRICK YOUR PHONE IF YOUR ON IOS6.0.
    If you don't like it then don't install, don't complain and move on. Read the first post and it clearly says I do not have the device and says if your device gets stuck on boot logo to post what device and iOS they are on. Clearly you don't understand, or show any respect to those who give to the community for FREE. Maybe if people know how to read before installing then their would be less problems.

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



 

 
Page 11 of 44 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner