Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 12 of 44 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 166 to 180 of 660
  1. #166
    Junior Member
    Points: 978, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Here
    Posts
    7


    1 out of 1 members liked this post.

    LOL no were does it say this will brick your 6.0 device. If it did lol a lot of people wouldn't be in the situation they are in. Because of your laziness. Your breaking peoples phones and don't care. Your not providing a service your using unsuspecting people as your test subjects. Thats not right, coming from one developer to another. That's rude.

  2. Remove this advertisement.
  3. #167
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by pip2kk View Post
    LOL no were does it say this will brick your 6.0 device. If it did lol a lot of people wouldn't be in the situation they are in. Because of your laziness. Your breaking peoples phones and don't care. Your not providing a service your using unsuspecting people as your test subjects. Thats not right, coming from one developer to another. That's rude.
    Like i said you cannot read or may be color blind lol Red letters on the first page CLEARLY state that its being repaired and that i do not have the device. If you read the the posts (Im sure you havent) it says that when i have time ill update it for another test run, I do ask users to test it when I update it but you cant read. Lazy and being busy are 2 different things. Also I havent seen anything youve contributed here so dont complain. Also bricking a device makes it no longer usable, since the device can be restored via ipsw its not considered a brick. Service is when charging people but nowhere on this thread does it say im asking for money at all. Get over yourself
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #168
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Since you have 6 posts, and without checking I don't believe you've contributed much to the forum, please word your posts wisely.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #169
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2011
    Location
    TN
    Posts
    5



    I dont know why You trying to sh...t in other peoples soup! If You dont believe in something, dont use it, but i have Iphone 4 Sprint ios 6 on it. I had no idea about jailbreak, and now, i jailbrooked my iphone 4 with redsn0w and now i try to get this repo on it. I installed, and its not working yet, but i'm shure our brain will figure out something and help for me!

    What version of PRL can i use on this device? I want to use cricket text and talk! PLEASE HELP ME ORIAX123!

    Quote Originally Posted by pip2kk View Post
    Wow buddy. Your causing a lot of people a GIANT headache... Either take the faulty commcenter patch DOWN, fix it, or but in BIG BOLD RED LETTERS IN YOUR POST!

    THIS WILL BRICK YOUR PHONE IF YOUR ON IOS6.0.


    ---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

    Ah, and even if its not working my phone is 100% usefull!!! so this brick is a bullsh...t!

  6. #170
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by matt.rs6 View Post

    What version of PRL can i use on this device? I want to use cricket text and talk! PLEASE HELP ME ORIAX123!

    ---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

    Ah, and even if its not working my phone is 100% usefull!!! so this brick is a bullsh...t!
    You can try to install PRL 45768 , or 42900 but all these should give you talk and text. But since its a sprint device itll have the commcenter patched in order to change the spc to all zeros for ota. For now you can do this via terminal (on the iphone)


    Install from Cydia "Openssh" "Link Identity Editor" "MobileTerminal"

    Open Mobile Terminal and type

    Type:
    -------------------------------------------------------------------------------------
    cd /System/Library/Frameworks/CoreTelephony.framework/Support/
    cp CommCenter CommCenter.bak
    cp CommCenter CommCenter.tmp
    echo "000e9616: 0120" | xxd -r - CommCenter.tmp
    ldid -s CommCenter.tmp
    chmod +x CommCenter.tmp
    mv CommCenter.tmp CommCenter
    ------------------------------------------------------------------------------------

    after that is done the commcenter shall be patched.

    Now to set the SPC to all zeros.

    Using iFile (trial in Cydia) go to /System/Library/Carrier Bundles/iPhone/Sprint_US.bundle and "Sprint_OTA_US.bundle" and edit the carrier.pri (Open as text or html) and add the below above the Words [<key>Feature Settings</key>]
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    <key>Security Grouping</key>
    <dict>
    <key>Service Programming Code Change Enabled</key>
    <true/>
    <key>Number of Subsidy Lock/SPC Attempts</key>
    <integer>15</integer>
    <key>Service Programming Code (SPC)</key>
    <string>000000</string>
    </dict>
    ------------------------------------------------------------------------------------------

    After a reboot and using redsnow to boot back up you should be able to do a *228 or *22887 for a OTA activation if your esn is on Crickets system.

    Ill fix the repo so its faster [WHEN I HAVE TIME] and goodluck!
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  7. #171
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    UPDATE:

    Fixed permissions on CommCenter Patch. Who wants to test it and let me know of the results?If it fails you WILL have to restore.

    Thanks
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #172
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    How do you get imessage and FaceTime to work? I am at a full flash with iOS 6 except mms.

  9. #173
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Tameronbirdpony View Post
    How do you get imessage and FaceTime to work? I am at a full flash with iOS 6 except mms.
    With a Carrier bundle made for iOS6. Rich has imessage and facetime working but idk I havent seen recent post of his so youll have to check it out on cdmagurus.com
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  10. #174
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    I can't find anything. I'm on my phone so it's hard for me to see. Could you post a link? If its not to much trouble.

  11. #175
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Quote Originally Posted by pip2kk View Post
    LOL no were does it say this will brick your 6.0 device. If it did lol a lot of people wouldn't be in the situation they are in. Because of your laziness. Your breaking peoples phones and don't care. Your not providing a service your using unsuspecting people as your test subjects. Thats not right, coming from one developer to another. That's rude.
    I would love to see some of your work, lol but where is it, I know it is not on here. Oriax thanks again for your time and efforts

  12. #176
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2011
    Location
    TN
    Posts
    5



    thank You! bc i'm new to flashing i'll wait till You got the repo for cricket ios6 sprint)

    i just wanna let You know, that i installed cricket logo, and the phone was unable to boot for 30 minutes. but i dont care, just restored and everything works now!


    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    UPDATE:

    Fixed permissions on CommCenter Patch. Who wants to test it and let me know of the results?If it fails you WILL have to restore.

    Thanks

  13. #177
    Junior Member
    Points: 1,603, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    hell handbasket,mo
    Posts
    4



    hey i downlaoded the commpatch , carrier bundle ,and bootlogo and restarted . now my iphone4s 5.1.1 will not come on . the apple logo comes up then the cricket logo then starts loading and gets stuck. now the battery is almost dead and its not being recognized by my computer. not very happy about this anything i can do to fix it?

  14. #178
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by cumdo8008 View Post
    hey i downlaoded the commpatch , carrier bundle ,and bootlogo and restarted . now my iphone4s 5.1.1 will not come on . the apple logo comes up then the cricket logo then starts loading and gets stuck. now the battery is almost dead and its not being recognized by my computer. not very happy about this anything i can do to fix it?
    Your not suppose to install everything at once lol commcenterpatch then reboot, a few posts up say that I need someone to those test and verify the commcenter patch only and reboot to see if it gets stuck or not. Also you can re-restore using redsnows guide on their official website

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  15. #179
    Junior Member
    Points: 1,603, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    hell handbasket,mo
    Posts
    4



    did not know that lol but i cant get my computer to recognize my phone , can i still restore it ? when i try to put it into recovery the dead battery flashes and my phone wont charge not sure what to do bout that .....thanx for your help

  16. #180
    Banned
    Points: 1,073, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    1969
    Location
    Springfield,OR
    Posts
    17
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by cumdo8008 View Post
    did not know that lol but i cant get my computer to recognize my phone , can i still restore it ? when i try to put it into recovery the dead battery flashes and my phone wont charge not sure what to do bout that .....thanx for your help
    put the phone in dfu mode to restore it

 

 
Page 12 of 44 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner