Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 16 of 44 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 226 to 240 of 660
  1. #226
    Junior Member
    Points: 2,108, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    phoenix, az
    Posts
    26



    getting the same 2 errors on sprint ios 6.0.1

  2. Remove this advertisement.
  3. #227
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by preetman View Post
    getting the same 2 errors on sprint ios 6.0.1
    Like the above posts i mentioned it could be the server thats acting funny, you could retry a few times.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #228
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    so the commcenter patch works with a verizon iphone 4 on ios 6

  5. #229
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Tameronbirdpony View Post
    so the commcenter patch works with a verizon iphone 4 on ios 6
    no idea lol I just made them, i have ppl to test them out and report back results. Once i get an iPhone 4 myself then they will be right the first time since ill be able to test it myself.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  6. #230
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    Did it work for the people that tested it?

  7. #231
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Tameronbirdpony View Post
    Did it work for the people that tested it?
    No idea, some dont post on here so its hard for me to see what works and what doesnt so i can take another look at the scripts and what not.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #232
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    Oh alright could you also find anywhere that shows how to get imessage and facetime enabled

  9. #233
    Junior Member
    Points: 125, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    11/6/2012
    Location
    massachusets
    Posts
    8



    coomcenter patch for ios 6.0.1 get 2 error subprocess post-installation script status 2 and sub-process /usr/bin/dpkg error code 1 (tested on sprint iphone 4 ios 6.0.1)
    Last edited by dominican356z; 11-07-2012 at 06:20 PM.

  10. #234
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by dominican356z View Post
    coomcenter patch for ios 6.0.1 get 2 error subprocess post-installation script status 2 and sub-process /usr/bin/dpkg error code 1
    try reinstalling

    ---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

    Quote Originally Posted by Tameronbirdpony View Post
    Oh alright could you also find anywhere that shows how to get imessage and facetime enabled
    When i have time and fix these first then ill do those in the bundle
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  11. #235
    Junior Member
    Points: 125, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    11/6/2012
    Location
    massachusets
    Posts
    8



    12 tries and still geting the error

  12. #236
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by dominican356z View Post
    12 tries and still geting the error
    Try later and see if that helps, either way ill take another look tonight and see what i can do.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #237
    Junior Member
    Points: 125, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    11/6/2012
    Location
    massachusets
    Posts
    8



    thanks man anything you want tested let me know

  14. #238
    Junior Member
    Points: 240, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas
    Posts
    23



    iphone 4 sprint ios 6.0.1
    installed erica and editor before patch
    comcenter dosnt installed correctly gets erros error subprocess post-installation script status 2 and sub-process /usr/bin/dpkg error code 1
    i donot have to restore or get stock or loops and also the prl 45713 and 42900 dont stick nore the others have try it about 50 times mmm by the way phone has bad esn and not on cricket database

    something weird when iphone is on not jailbrake and in jailbrake if it gets extended signal instead of sprint and i dial 611 i get cricket customer service

  15. #239
    Junior Member
    Points: 404, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    lancaster
    Posts
    10



    iPhone 4 iOS 5.11

    Can someone confirm it's working with iPhone 4 iOS 5.11 please

  16. #240
    Junior Member
    Points: 352, Level: 7
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Portland
    Posts
    19



    Thanks man.

 

 
Page 16 of 44 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner