Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 30 of 44 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 436 to 450 of 660
  1. #436
    Junior Member
    Points: 122, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    nov 2012
    Location
    atlanta
    Posts
    11



    Omar252 - can u pl tell me what all u did. I am trying to do the same, activate a sprint iPhone 4 iOS 6.0.1 to page plus. Thanks

  2. Remove this advertisement.
  3. #437
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Thanks guys and its cool dont sweat it ill fix these errors write up and see what else I can throw in the repo as well. Maybe my 3g reset for those having issues on 3G ect.
    hey your the man, i got everything working flawlessly, please pm me and tell me how much to donate to keep your repo going, i will try to do my best to contribute. Thank you for helping me through out the years with all my phone needs.

    ---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    hey your the man, i got everything working flawlessly, please pm me and tell me how much to donate to keep your repo going, i will try to do my best to contribute. Thank you for helping me through out the years with all my phone needs.
    oh!!!!and please can you add your 3g reset, i will gladly pay for that as well..lol

  4. #438
    Junior Member
    Points: 240, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas
    Posts
    23



    sprint iphone 4 ios 6.0.1

    Hey TUAN1163 what did you do for some reason i only got talk working txt dosnt want to work i am redoing to see if it works

  5. #439
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by Rafa View Post
    sprint iphone 4 ios 6.0.1

    Hey TUAN1163 what did you do for some reason i only got talk working txt dosnt want to work i am redoing to see if it works
    man i can't help you with sprint, i got it working on verizon...sorry man i wish i could help

  6. #440
    Junior Member
    Points: 122, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    nov 2012
    Location
    atlanta
    Posts
    11



    guys - can some one help. I have a wierd problem

    Problem- when i dial a number, i get a message saying please dial the 10 digit number but dont press send. i have to dial the number again and then the call goes thru. Its a pain to dial the number twice (better than having a non working phone though lol)

    (Sprint iphone 4, ios6.0.1 flashed to page plus)
    steps followed
    -jailbreak, oriax cc patch, installed a cricket prl and deleted and replaced the contents with some page plus files using diskaid

  7. #441
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Added donation link to the first page, please read it. Will fix the sprint spc later kinda tired of going back and forth OS's. Mac w/windows bootcamped.


    Quote Originally Posted by katariat View Post
    guys - can some one help. I have a wierd problem

    Problem- when i dial a number, i get a message saying please dial the 10 digit number but dont press send. i have to dial the number again and then the call goes thru. Its a pain to dial the number twice (better than having a non working phone though lol)

    (Sprint iphone 4, ios6.0.1 flashed to page plus)
    steps followed
    -jailbreak, oriax cc patch, installed a cricket prl and deleted and replaced the contents with some page plus files using diskaid
    Are you dialing 10 digits the first time or 7?
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #442
    Junior Member
    Points: 240, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas
    Posts
    23



    iphone 4 sprint ios 6.0.1
    weird i just restore and witout jailbreak it has talk and txt when before jailbreak txt wasnt working
    does any one have have an idea what goes on apn

  9. #443
    Junior Member
    Points: 122, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    nov 2012
    Location
    atlanta
    Posts
    11



    i am dialing the actual 10 digit number and i hear this automated message "pl enter the 10 digit number you wish to call"

  10. #444
    Junior Member
    Points: 240, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Texas
    Posts
    23



    iphone 4 sprint ios 6.0.1

    to get data working you have to pay for a flashing tool or is there another way?

  11. #445
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    :P thats why lol you need to install my cc patch first, spc unlock. But the thing is if you install a carrier bundle it will remove the unlock

    ---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

    Updated the SPC unlock, let me know the outcome lol
    Hey oriax i have a question for you, lastnight after installing your cc, and amoamare carrier bundle, i had incoming and outgoing mms, but today i have neither. did something happen to the repo? or did i do something wrong

  12. #446
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    Hey oriax i have a question for you, lastnight after installing your cc, and amoamare carrier bundle, i had incoming and outgoing mms, but today i have neither. did something happen to the repo? or did i do something wrong
    lol Repo doesnt effect something thats already installed Also should know that on iPhones mms has always been buggy, even on the original cricket iPhones



    ------------------------------------------------------------------------------

    Also to the person who just donated right now, THANK YOU! It helps alot seriously. Thanks again bro
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #447
    Junior Member
    Points: 117, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1



    I would like to request PRL for Utah with is 38088.

    Also, is there a tutorial on how to change ESN from Verizon to Cricket? Not really sure what to do after installing your repo.

  14. #448
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Dustin Hill View Post
    I would like to request PRL for Utah with is 38088.

    Also, is there a tutorial on how to change ESN from Verizon to Cricket? Not really sure what to do after installing your repo.
    Yea ill upload the prl later today after I finish some stuff. As for the esn on cricket I cannot help you, for that youll have to search on this forum or others to get it activated. Some people will activate it for you but youll have to find them.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  15. #449
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Out of 21,710 views only 2 have donated -_-
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  16. #450
    Banned
    Points: 544, Level: 10
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    89



    If I had an iPhone I was having you help me on I would for sure donate. Goes to show people want something for nothing. Your doing great work btw!

 

 
Page 30 of 44 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner