Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 32 of 44 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 466 to 480 of 660
  1. #466
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Uninstall prl and try another

    -Posted with Samsung Galaxy SIII
    after uninstalling prl and ota, my sms still wont work, i had to restore to get back sms...but what is weird is that outgoing mms would work for a first few try, then quite working. any ideas?

  2. Remove this advertisement.
  3. #467
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    after uninstalling prl and ota, my sms still wont work, i had to restore to get back sms...but what is weird is that outgoing mms would work for a first few try, then quite working. any ideas?

    As asked before mms has always been buggy even on the original cricket iPhones. It works when it wants to basically. And not sure why sms wasnt working for you could be you changed or tried installing something not from the repo. Has worked for others
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #468
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    As asked before mms has always been buggy even on the original cricket iPhones. It works when it wants to basically. And not sure why sms wasnt working for you could be you changed or tried installing something not from the repo. Has worked for others
    i use your prl from the repo

  5. #469
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    i use your prl from the repo
    was that all? Did you install stuff from other repos then use my repo afterword? It happens. Prolly from a fresh jailbroken device would it work fine.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  6. #470
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    was that all? Did you install stuff from other repos then use my repo afterword? It happens. Prolly from a fresh jailbroken device would it work fine.
    i did install amoamare bundle, could that be the problem?

  7. #471
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    i did install amoamare bundle, could that be the problem?
    Maybe/ maybe not, try doing it from a fresh jailbroken device and see if the problem presists, if so then youll have to find a prl that works for your area, OTA doesnt always get you the best prl js
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #472
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Maybe/ maybe not, try doing it from a fresh jailbroken device and see if the problem presists, if so then youll have to find a prl that works for your area, OTA doesnt always get you the best prl js
    koo, thanks for your help

    ---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    koo, thanks for your help
    it work, just had to reboot...thanks man again, you the man, i hope everyone you help donates. thanks for all your hard work

  9. #473
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Maybe/ maybe not, try doing it from a fresh jailbroken device and see if the problem presists, if so then youll have to find a prl that works for your area, OTA doesnt always get you the best prl js

    hi bro, hey how can i get the 1810 (or 181 or 330) prl to stick? its for iusacell mexico กกก please

    Read more: http://www.cricketusers.com/apple-ip...#ixzz2DqyjjeI5

  10. #474
    Junior Member
    Points: 122, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    nov 2012
    Location
    atlanta
    Posts
    11



    i was finally able to get everything to work (voice/ text). This is the definative guide to get Sprint iphone 4 ios 6.0.1 to work on page plus

    a) jail break
    b) install CC from Oriax repo
    d) manually rest SPC to 000000 (again much thanks to Oriax instructions on his first page)
    c) install cricket bundle from
    cricket's Repository - MyRepoSpace.com



    d) ##626- then put 000000 for spc, your mobile number for mdn and your min (you can get this by call pp)
    e) dial *228 to activate your phone
    f) at this time - you will still get voice/ text but you will be roaming with Pageplus. If you are on their pre-paid plan it will charge you 29 cents/ min vs 4 cents (based on the refil you have taken). Also this was the reason when i dialed out anything i would get this automated message to dial the 10 digit number but dont press send
    g) now dial *22800 and select option 2, this will update your roaming problem
    i) you can dial 611 from your phone to confirm that you are on page plus

    thanks all in this forum, especially Oriax (i will contribute something, it wont be much (lol) but its just my appreciation of what you do for others). Now i need to test if i have data working or not? Thanks


  11. #475
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    gave the cc patch a little spice to it on v1.1 If you choose to upgrade youll need to uninstall first, tetherboot then install the new one.

    ---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

    Update, fixed errors in other packages as well

    ---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

    SPC unlock via repo is now working. Tested on my device before letting users use it now. This is only for sprint devices. You will need the cc patched before using it though.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  12. #476
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Its nice to know the feedback

    ---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

    Added cricket bundle and installs perfect. Except I have 'No Service' Once booted up. Also my phone is not active so could be another reason. Gonna try reapplying a cricket prl to see if thatll fix it

    ---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------

    Ok installing a prl after the bundle fixed the signal so thats good.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #477
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Its nice to know the feedback

    ---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

    Added cricket bundle and installs perfect. Except I have 'No Service' Once booted up. Also my phone is not active so could be another reason. Gonna try reapplying a cricket prl to see if thatll fix it

    ---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------

    Ok installing a prl after the bundle fixed the signal so thats good.
    is your bundle like amo?

  14. #478
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    re: ★★[Repo] iPhone [iOS5-6.1.2]★★

    Mine is for iOS 6.0.1 , amos is for iOS 5.

    -Posted with Samsung Galaxy SIII
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  15. #479
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    If you get an error when upgrading the commcenter patch its because you have to uninstall it before updating it so technically its not an error more like a message.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  16. #480
    Recognized Dev |Ł่ĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Remade the scripts for PRLs for better experience and fixed an issue.


    Also post whenever you can when you guys find bugs and what not
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



 

 
Page 32 of 44 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner