Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 12 of 25 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 166 to 180 of 374
  1. #166
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I'm pretty new to the iPhone myself. Uninstall Cydia and try this:
    How to Reinstall Cydia on iPhone, iPad & iPod Touch?


    . Use the newest version of Cydia you can find.

    Have you backed up your SHSH blobs for 5.1? I'd do that (even though I've never been able to successfully restore a stitched IPSW... believe I was on the right track and still had errors).

    You can update to 5.1.1 if you want because we have the Commcenter patch out for it. If/when the untethered Jailbreak comes, I believe it will be for that version and not 5.1.

    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #167
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    i found out the reason chris is when i got to setting the frimware is missing ,,,blank and meid dissapeared from the menu..crazy

  4. #168
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    At one point did you restore the device with a custom IPSW? So it's fixed?

  5. #169
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    can you please write me the steps thank you i apperciated..................

  6. #170
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I was just wondering what steps led to this information being missing... Maybe it was always like that.

    At the bottom of the original post I left some information about how to update to the latest version I believe. Look for Absinthe 2.0 to come out this week on MAC and then Windows (untethered JB for 5.1.1). I hope at least.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  7. #171
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    no i can call verizon was showing verizon 3g now it keep seraching?

  8. #172
    Junior Member
    Points: 1,084, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    NC
    Posts
    14
    Phone
    Iphone4 CricKet



    I think the Android 55$ Plan worked.Im now working on running it on a the 45$ Plan.Still searching.Any suggestions would be appreciated.

  9. #173
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    hey chris can you tell me how to download apn?so do the mms settings thank you

  10. #174
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    MMS for iPhone will be installed through the CommCenter for carrier bundle for Cricket. Pretty Sure at least lol

  11. #175
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    and how to do that ................some instruction be appreciated thank you

  12. #176
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Every instruction is in this thread. I think if you go back 2 pages you will see a long post from me and how to install it. Also, look to the original post from Chris. Step one: You must be jailbroken. Just read every post on here, shouldn't take long and you'll learn ALOT.

  13. #177
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    thank you mr RLockwich.....................geers mate

  14. #178
    Junior Member
    Points: 515, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    McAllen, Texas
    Posts
    6



    Ok...had talk/text/web. tried both MMS fixes to no avail. On second MMS attempt, I lost web. I have the 3G at the top, but I get the message, Cannot Open Page Safari cannot open the page because it is not connected to the internet. I may have to configure with DFS again. Did I mess something up when I went from one mms fix to another? I uninstalled packages of course before installing the other. Please advise.

  15. #179
    Junior Member
    Points: 1,281, Level: 19
    Overall activity: 0%
    Goducks's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Portland
    Posts
    15
    Phone
    Galaxy 2



    Can you hard code the MIN MDN with the demo version of DFS; trying to see if I can flash a viphone to cricket in triband area for talk & text only. over the air does not work & the ##626 method does not work on phone running ios 5.1

    Thx!

  16. #180
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Goducks View Post
    Can you hard code the MIN MDN with the demo version of DFS; trying to see if I can flash a viphone to cricket in triband area for talk & text only. over the air does not work & the ##626 method does not work on phone running ios 5.1

    Thx!
    Wanna be a beta tester for a fast basic flash? Pm me.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



 

 
Page 12 of 25 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner