Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    can not type in Cydia

    I got iphone sprint 4 (version5.0) which I wanted to use for my criket phone.I downloaded Cydia and tried to type
    Index of /cydia


    so that I can download the cricket bundle.But I can open the easyflashstudio.com.Are there any ways to down load the cricket bundle in Cydia?Thanks


  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132


    0 out of 1 members liked this post.

    add the repository

  4. #3
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    repository

    Thanks Mr E
    It will be stupid question.How will I add repository?Thanks again.

    ---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

    I did type /cydia andneasyflashstudio.com/repository and easyflashstudio.com/repository/cydia but both of them didn't work.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132


    0 out of 1 members liked this post.

    go to sources, manage, add, then add the repository

  6. #5
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    go to sources, manage, add, then add the repository
    manage add only repository or need to type other can you explain in detail

    ---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

    With the help from former Cricket employee,I finally flash to Cricket.

  7. #6
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    that repo is no longer active. go to
    Apple flasher - Home


    and use GeeK repo.


  8. #7
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by captainkirks View Post
    that repo is no longer active. go to
    Apple flasher - Home


    and use GeeK repo.
    Connect phone to PC and choose iphone from the select phones menu.

    This section is stopping me from which select phones menu


  9. #8
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    no greek repo

    There is no geek repo in appleflash.com

  10. #9
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    GeeK is the owner of the site. the repo is
    http://appleflasher.com/repo


    install the commcenter patch then carrier bundle.

    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  11. #10
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    2
    Location
    pa
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    GeeK is the owner of the site. the repo is
    http://appleflasher.com/repo


    install the commcenter patch then carrier bundle.
    I was trying to install carrier bundle but it didn't.it was saying cannot comply due to required dependencies or conflict .Any ways to solve this ?Thanks alot.


  12. #11
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by pokwa View Post
    I was trying to install carrier bundle but it didn't.it was saying cannot comply due to required dependencies or conflict .Any ways to solve this ?Thanks alot.
    What ios are you on? If you installed any commpatches or bundles from another repo you will have to uninstall them first. Download Link Identity Editor from Cydia (using the search on far right) then retry install the commcenter patch.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #12
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    What ios are you on? If you installed any commpatches or bundles from another repo you will have to uninstall them first. Download Link Identity Editor from Cydia (using the search on far right) then retry install the commcenter patch.
    I tried to find link editor in cydia, and cannot find it, is there another name for the file? thanks

  14. #13
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    I tried to find link editor in cydia, and cannot find it, is there another name for the file? thanks
    Its "Link Indentity Editor" and for it to show you have to press the second to the last bottom button in Cydia and then on the top left it should say something (i dont have a iPhone anymore) Then choose that last option the to right lol. Now itll show. Its also know as ldid
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  15. #14
    Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    HOUSTON
    Posts
    60



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Its "Link Indentity Editor" and for it to show you have to press the second to the last bottom button in Cydia and then on the top left it should say something (i dont have a iPhone anymore) Then choose that last option the to right lol. Now itll show. Its also know as ldid
    yeah, im still not seeing it unless im just that much of a noob lol. So basically you're telling me to open cydia, then go to search and type in ''link identity editor'' then what from there, and before i waste your time, will this even support ios 6? thanks again

  16. #15
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by TUAN1163 View Post
    yeah, im still not seeing it unless im just that much of a noob lol. So basically you're telling me to open cydia, then go to search and type in ''link identity editor'' then what from there, and before i waste your time, will this even support ios 6? thanks again
    Open cydia, click on manage, on the top left click on settings, then click on developer. Now you can search for Link Identity Editor.

    And all late but no iOS6 is not supported yet as they have to make the commcenter patch for ios6 if they are jailbroken.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner