Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    Does the 45$ " value plan " work with fully flashed iphone?

    Hey guys, Thanks in advance for answering my question..So I am wanting to swap out plans on my fully flashed iPhone 4 < Verizon > .. My question is can you use the 45$ value plan with the flashed iphone and receive the 3g data I know you are able to on the android device with the Greenk45 file or whatever.. If not what is the best plan to go with? Thanks

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    Yes the iphone works on the $45 plan i am using it now.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    Quote Originally Posted by captainkirks View Post
    Yes the iphone works on the $45 plan i am using it now.
    3G data etc? All works well? At what point do they throttle your use in the plan? Thanks Captainkirks.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I believe its a 1gb cap, I learned this not from cricket lol

  6. #5
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    Bummer Mr E.. What plan should info with?

  7. #6
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    Quote Originally Posted by Ryan Dozier View Post
    3G data etc? All works well? At what point do they throttle your use in the plan? Thanks Captainkirks.
    3g yes but I dont use much data so not sure on throttle

  8. #7
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    Thanks I'm going to switch to the plan tomorrow..

  9. #8
    Junior Member
    Points: 300, Level: 5
    Overall activity: 0%
    Ryan Dozier's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Kentucky
    Posts
    27



    Does the 45$ " value plan " work with fully flashed iphone?

    Just an update .. 45$ plan works great here in Lexington , ky.. Able to stream YouTube etc..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner