Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Points: 1,231, Level: 19
    Overall activity: 1.0%
    jesusanchez's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    78521
    Posts
    89



    Fix for the iMessege and FaceTime?

    i have a iphone 4 flashed to cricket (connected to wifi) flashed by cdma flasher but i cant seem to get facetime or imessege working.has anyone facetime work on iphone? if so, then please tell me what you did, i really want it to work

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Durham NC
    Posts
    7



    Just wondering did you find a way to fix it? Have you try using another program?
    Or please keep us updated on your progress!! Good luck

  4. #3
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    On the many iPhone 4's that I've flashed and used myself (5 of them), facetime has always worked with me on wifi. imessage on the other hand never worked and didn't care enough for it to find a solution.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    If you start using Rich Hathaway's tool and stop using DFS or Magical Phones products, then you wont have this issue

  6. #5
    Junior Member
    Points: 127, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Durham NC
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    If you start using Rich Hathaway's tool and stop using DFS or Magical Phones products, then you wont have this issue
    Hey could you please post a link to this rich hathaway tool please? I google it but couldent find it. Thanks

  7. #6
    Phone Whore(;
    Points: 403,471, Level: 100
    Overall activity: 0%
    knewsom32's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    588
    Phone
    Apple iPhone 5



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    If you start using Rich Hathaway's tool and stop using DFS or Magical Phones products, then you wont have this issue
    Until he wants to start paying for advertising on the forum this needs to stop. Consider this your first warning even though I'm positive you've been warned before.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    *Please PM me ONLY if you have posted in the forum, and I have not replied. Thank you.*

    Wanna know how I became a SuperMod?? I got engaged to the creator of the site. (;

    Find devices to flash to Cricket here (refine the search to find the phone model you desire).
    Feel free to donate so we can get more devices to write tutorials on!
    GreenK45 - Automatic proxy setup (u2nl/autostart) for Android flashed phone users on the $45 plan. Now available on the Android Market!

  8. #7
    Member
    Points: 1,264, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    oakland , ca
    Posts
    38



    Quote Originally Posted by knewsom32 View Post
    Until he wants to start paying for advertising on the forum this needs to stop. Consider this your first warning even though I'm positive you've been warned before.


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    He has been warned couple of times from another moderator. He has been posting his tool(not really his tool, is a chinese tool and server) every chance he gets.

  9. #8
    Junior Member
    Points: 745, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    3



    I have been able to get iMessage and Facetime to register with a flashed phone only 2 times. I was able to do this on iphone 4 cdma sprint on ios6. I have not had any luck with the verizon version. What i did was first restore the phone to stock, then did a erase all network and settings. Turn off FaceTime an iMessage, then installed comcenter patch and carrier bundle. Finally I flashed the iPhone for talk, text, and data. Did another restart to the phone and then turn iMessage and Facetime back on. I let it sit for a few minutes and then eventually it was able to register the flash number for iMessage and FaceTime.

    Also, before you start make sure you have a carrier logo and your iphone is able to be activated. If it does not have a carrier logo and fails activation then this will not work.

    I will try to find the carrier bundle I used and get back to you.
    Last edited by Ankur414; 02-13-2013 at 01:29 PM.

  10. #9
    Member
    Points: 1,231, Level: 19
    Overall activity: 1.0%
    jesusanchez's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    78521
    Posts
    89



    Quote Originally Posted by Ankur414 View Post
    I have been able to get iMessage and Facetime to register with a flashed phone only 2 times. I was able to do this on iphone 4 cdma sprint on ios6. I have not had any luck with the verizon version. What i did was first restore the phone to stock, then did a erase all network and settings. Turn off FaceTime an iMessage, then installed comcenter patch and carrier bundle. Finally I flashed the iPhone for talk, text, and data. Did another restart to the phone and then turn iMessage and Facetime back on. I let it sit for a few minutes and then eventually it was able to register the flash number for iMessage and FaceTime.

    Also, before you start make sure you have a carrier logo and your iphone is able to be activated. If it does not have a carrier logo and fails activation then this will not work.

    I will try to find the carrier bundle I used and get back to you.
    this actually helps! im on a verizon on 6.1 let me know what boundles and commcenter you used and how you flashed the data settings (DFS, CDMAtool,) i use appleflasher

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner