Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Points: 112, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    2
    Phone
    iPhone 4



    Unhappy Flashed Verizon iPhone 4

    I had my Verizon iPhone 4 flashed to Cricket last Saturday, (December, 29th) and I can not send picture msgs If anyone can tell me how to fix this, or if it can be fixed I would be greatly appreciative. This is the most frustrating experience ever! If this topic has already been discussed and I somehow missed it in the forum, I apologize. I just want my damn phone to work! Everything else works great, except for this. Thank you in advance!!!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    It`s a common issue with the phones flashed to cricket. Not even with iphones only.

    What`s the iOS version on your iphone?

  4. #3
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    You would need a carrier bundle installed that has been modified for cricket's mms settings

  5. #4
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    You would need a carrier bundle installed that has been modified for cricket's mms settings
    does it work fine on 6.0.1
    I flash 6.0.1 without bundle and compatch iDFS tool.

  6. #5
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I am not understanding ^ question?

  7. #6
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    I am asking does cricket bundle work without any problem on 6.0.1?

  8. #7
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Dunno never tried, oriax has a nice toolbox that should be of help, and you have the option to use the iphone configuration utility made by apple themselves to load a carrier bundle

  9. #8
    Junior Member
    Points: 162, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2011
    Location
    portland or
    Posts
    1



    i need some help with this, my iphone was flashed from verizon to cricket and every thing worked fine ,no issues, i tried to put siri on it threw cydia and it locked up, i had to go threw itunes and update to 6.1.2 to atleast get my contacts, i rejailbroke it and it still worked but said verizon by my bars carrier, my friend did something and said because i had data on he reset it,cricket was back on top, well i did it agin with something else, didnt do itunes this time, fist i could only txt,then only call,then only incomming calls,i *228 and everything worked but now ontop by my bars it has no carrier and in about it says network not available anc carrier verizon, and i think my prl changed, in phone info it had a number that wasnt mine,changed that. now im having trouble with pic mssgs and some uther stuff and my imessage and face time keep saying waiting for activation. i think i might of accadentaly deleated something from my flash, i dont know i need some help.

  10. #9
    Member
    Points: 1,231, Level: 19
    Overall activity: 1.0%
    jesusanchez's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    78521
    Posts
    89



    i have my iphone 4 verizon working with MMS with no problem i used apple flasher, the only thing is that my DATA does not work, which is weird since MMS requires a working data.... any ideas?

    OT: use appleflasher, it worked use the repo to intsall commcenter i recommend you that. i dont have any problems with MMS

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner