Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 136 to 140 of 140
  1. #136
    Junior Member
    Points: 257, Level: 5
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    sept 2009
    Location
    mexico
    Posts
    10



    buy , new time for, sw , 30 days , but i have 3 days not can work sw, you repo not work, my post , my mp, no reply my message, not work more?? or what....

  2. Remove this advertisement.
  3. #137
    Member
    Points: 2,348, Level: 29
    Overall activity: 6.0%
    XmurdaX's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    new jersey
    Posts
    138
    Phone
    huawei mercury



    hi oriax123, so I bought a vrizon apple iphone 4 and iv been tryin to activatet with my cricket account with very little luck, I bought your program iphone toolbox for 30 days lol (donated), any way ive gone through a few of the steps to the phone teling me sill no service it wont let me dial ##626 beause of no service any help asap would be greatly appreciated as I have no phone until I get this iphone on my plan

  4. #138
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    Thumbs up My Steps to Flash that iPhone 2 the CKT / Page Plus

    Quote Originally Posted by XmurdaX View Post
    hi oriax123, so I bought a vrizon apple iphone 4 and iv been tryin to activatet with my cricket account with very little luck, I bought your program iphone toolbox for 30 days lol (donated), any way ive gone through a few of the steps to the phone teling me sill no service it wont let me dial ##626 beause of no service any help asap would be greatly appreciated as I have no phone until I get this iphone on my plan
    well that is why its not working, you dont have the iphone on your account!!!
    you has to have the iphone on your account before you iphonetoolbox it then you has to flash it!

    Step 0: add iphone to cricket Android $50 CPE Smart Phone Plan by [ PHONE ], note DO NOT TELL THEM its [ iPhone CPE ] tell them its [ Motorola Droid Razr ]]

    Step 1: if u has to Unteather or jailbreak use the Redsnow & the ipsw 6.0 cdma iphone 4

    Step 2: use the [ iPhone Toolbox ] Comm-patch then Bundled

    Step 3: buy the Apple Flasher $75 Unlimited Plan

    Step 4: Login to Apple Flash select iPhone Flasher

    Step 5: Flash MDN & MIN & Select your Carrier 2 flash to, ( If u has to: then reboot using your Just Boot from Redsnow )

    Step 6: Ya you iphone on CKT!

    note: you might has to open iphone tool box and tell it to send ##626 to iphone then enter ##626 on dial pad enter mdn and min and then cricket service should work!

    Best of luck to you my Fellow Pony!

    also iphonetoolbox dose not flash the iphones, you must get the Apple Flasher!

    ~ Rule # 32: Enjoy the little things!
    if this did not help you or not what u looking for, dont hate me for being a nice Pony!
    plz dont #BASH the Pony, for this post!

    [ If you liked my post ] click the [ STAR Button and approve my post ]
    Last edited by Twilight_Sparkle; 09-11-2013 at 12:05 AM. Reason: My Steps 2 Flash iPhones!

  5. #139
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Brownsville TX
    Posts
    13



    Anyone has tried this tool for updated iphone ios 7.0.4 ??

  6. #140
    Member
    Points: 1,744, Level: 24
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    75



    ^ I have tried it on 7.0.4, it just says not compatible and then it loses service, it will say no service no matter what.

 

 
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner