Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    pRL AND MEID CHANGED

    Okay i was watching the youtube videos and when i installed the carrier package in cydia it automatically changed everything does that mean my phone is flashed and is now ready to use on cricket?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    No, it does not,......... you need to edit your data profile and one question is your phone active on cricket already?

  4. #3
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    how to a change the data profiles and i have a phone that is already active on cricket im trying to flash the iphone i have and switch it to cricket. i think im half way through the process.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Is the iPhone active on cricket at this moment can you make calls?

  6. #5
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    no it is not active on cricket right now

  7. #6
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Then your out of luck, cricket will not accept your MEID and on top of which you will need to spend at least $100 with CDMATOOL.com and aquire DFS with a $100 balance to edit your data profile, but its pointless because cricket will not accept the MEID in the system since Cricket sells the iPhone now

  8. #7
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    okay well heres the thing my prl is already changed. and i have an inside connection at cricket thats gonna change it for me.

  9. #8
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    No they wont, because they cant, CID will not allow any APPLE MEID except whats already been activated prior to June 22nd. I have tried and it will not accept the MEID and I have a contact with HO accsess to CID, I have 7 CDMA iPhones which are now just iPods and $1000 balance on DFS which is just useless.

  10. #9
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    well can i have $100 of the credits you already have so i can at least try it i stay in lake charles and cricket has not given us any access to buying an iphone from them. the iphone is not available in my city yet. since you cant do anything with it

  11. #10
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I can sell you my credit yes, lucky you, I am about to sell my iphones in lake charles, is that in louisiana

  12. #11
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    Yes lake Charles is in louisiana.. how much do i have to pay you for your credits. i only need one. or how much are you selling your phones. i want an iphone. and i want it on cricket

  13. #12
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I have a used iphone 4 16gb selling for $350 with box fully flashed

    ---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

    and you can buy my credit and ill flash your phone for $150 total

  14. #13
    Junior Member
    Points: 444, Level: 8
    Overall activity: 6.0%
    mbrignac's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    are you here in lake charles?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner