Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Member
    Points: 1,439, Level: 21
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    washington dc
    Posts
    85
    Phone
    evo4g/e3drom/45722



    flashed it myself. my 3g is terrible but i can read articles use navi and read my fb
    im using 45722. I hear 45713 is a good prl but i cant switch em out
    Last edited by leezy750; 07-31-2012 at 12:08 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68


    0 out of 1 members liked this post.

    2 posts before you said it is fine now.

  4. #18
    Member
    Points: 1,109, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50



    my iphone has been doing that since i flashed it...what should i try tigran??

  5. #19
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    when did you flash it?

  6. #20
    Member
    Points: 1,109, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50



    man its been like 4 months ago...u teamviewer over and help me get the 3g on it

  7. #21
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    Quote Originally Posted by sportyloc107 View Post
    man its been like 4 months ago...u teamviewer over and help me get the 3g on it
    did you install cricket bundle from cydia?

  8. #22
    Member
    Points: 1,109, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50



    yeah i got all that..you had logged on my laptop and teamviewed and made sure i had everything correct...and all it took that day was a restore...

  9. #23
    Member
    Points: 1,727, Level: 24
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland, Washington DC
    Posts
    68



    Quote Originally Posted by sportyloc107 View Post
    yeah i got all that..you had logged on my laptop and teamviewed and made sure i had everything correct...and all it took that day was a restore...
    yes I remember.
    I have no ides what`s going on with cricket. I noticed this issue 3 weeks before and hope it is cricket sire issue and it gonna be fixed.

  10. #24
    Member
    Points: 1,109, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50



    i changed prl's and now my iphone is running smooth as heck

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner