Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    Verizon iPhone 4 won't activate.

    I have a bad ESN vzw iPhone 4 on 5.1.1 fully flashed to cricket. The phone won't activate either prior to or after flashing or restoring. Is anyone familiar with this?

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    When you say won't activate do you mean on the cricket system or that pop up screen on the iphone? What software did you use to full flash it?

  4. #3
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    Pop-up screen on the iPhone. It was doing the same thing before I flashed it.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    hook phone into itunes, but since bad esn might not be able to activate without some super smarts

  6. #5
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    Tried iTunes, it was a no go. Does this mean the phone is locked to Verizon with a bad ESN, ie. Unusable period?

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  7. #6
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    When I spent an hour in the phone with cricket customer service for an ESN change, they said they couldn't activate it because it wasn't a tri-band phone... Customer service couldn't put the ESN in the system and neither could the cricket store. Is this because of the error message. Only other difference between this and others I've flashed is the account for this person is a 702 area code (Reno). The others have all been 816 or 913 (Kansas City).

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  8. #7
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    I tried the ESN change with both the Reno and KC SIDs and cricket couldn't add it to the system with either.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  9. #8
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    post june 22nd cricket will not accept iPhone MEID/ESN because apple says no, and cricket is now selling the iPhone and has to play by apple's rules. There is a way to do it, but it is illegal and I wont be discussing it.

  10. #9
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    like I said every phone I've flashed and ESN change had been post 6/22. So unless they changed something in their system between Friday and Saturday, that it's not the issue. I'm aware of what u r referring to.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  11. #10
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Shawnee, KS
    Posts
    13



    I activated one last Friday night. Saturday is when I first tried to activate the one with this error message on the phone.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner