Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Points: 1,905, Level: 26
    Overall activity: 13.0%
    mkakemon's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    Begining
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    157
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Switch Flashed GSII to 4GLTE

    Can someone help me get my account straightened out. I want to switch my plan to the 4GLTE plan, if my Sprint SII will work, but Cricket shows my phone is not compatable and will not switch it. Please help me get this settled. I've seen where others have a flashed phone on 4G, how do they get that done?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 1,794, Level: 24
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    289
    Phone
    HTC Evo 3D


    1 out of 1 members liked this post.

    This phone uses 4G WiMax, no LTE

  4. #3
    Member
    Points: 1,905, Level: 26
    Overall activity: 13.0%
    mkakemon's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    Begining
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    157
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Booooooo

    ---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

    Even if its a Sprint phone, I thought Sprint was LTE? Not saying your wrong, just curious.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Switch Flashed GSII to 4GLTE

    Quote Originally Posted by mkakemon View Post
    Booooooo

    ---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

    Even if its a Sprint phone, I thought Sprint was LTE? Not saying your wrong, just curious.
    It is now. It was wimax. So your s2 is wimax not LTE

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  6. #5
    Member
    Points: 1,905, Level: 26
    Overall activity: 13.0%
    mkakemon's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    Begining
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    157
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Re: Switch Flashed GSII to 4GLTE

    Bummer

    Sent from my Samsung Galaxy SII using Tapatalk 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner